Κυνική ομολογία Πολάκη: Χάσαμε γιατί γ@@με την μεσαία τάξη (video)

by MANIFESTO

Καταρρίπτεται και από τον ίδιο το ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με κυνικό τρόπο ο μύθος Τσίπρα ότι δεν αύξησε την φορολογία. Ο κολλητός του Παύλος Πολάκης έχει καταγραφεί σε βίντεο που δημοσιοποίησε η Ομάδα Αλήθειας να ομολογεί πως «γαμή…. τη μεσαία τάξη»

«Τις εκλογές τις χάσαμε γιατί μετά που βγήκαμε από τα μνημόνια, δεν ανακουφίσαμε στρώματα που είχαν σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος. Εμείς πη..με στους φόρους και το ασφαλιστικό το ανώτερο 20% των μεσαίων στρωμάτων, το οποίο έχει μεγάλη κοινωνική αναγνωρισιμότητα και από εκεί χάσαμε. Εμείς στηρίξαμε τη φτώχεια και πήραμε 32%. Επειδή γαμ***με τους μεσαίους πήραν οι άλλοι 40%» λέει γλαφυρά ο Παύλος Πολάκης συμμετέχοντας σε κάποια εσωκομματική εκδήλωση μέσω τηλεδιάσκεψης.

«Ο φίλος και συνεργάτης του Α. Τσίπρα, Π. Πολάκης ομολογεί με κυνικό τρόπο, αυτό που υπέστη η μεσαία τάξη από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Όσο κι αν προσπαθεί να την καλοπιάσει τώρα ο κ. Τσίπρας με λόγια του αέρα, οι φόροι και οι εισφορές που της φόρτωσε είναι αδύνατον να ξεχαστούν. Και να θέλει να ξεχάσει, θα τα θυμίζει ο κ. Πολάκης. Ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν!» σχολιάζει την ίδια ώρα η Νέα Δημοκρατία.

 

Σχετικα Αρθρα