Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για 4 μήνες στη Θεσσαλονίκη ελέω μετρό

12

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εφαρμόζονται από το πρωί, σε τμήμα της οδού Μοναστηρίου, στη Θεσσαλονίκη, καθώς -όπως έχει ενημερώσει η “Αττικό Μετρό ΑΕ”- εκτελούνται εργασίες κατασκευής της κεντρικής νησίδας (στην οδό Μοναστηρίου), στο ύψος του Σταθμού Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Μοναστηρίου, από τη συμβολή με την οδό Μιχαήλ Καλού έως τη συμβολή της με την οδό Ενωτικών. Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Μοναστηρίου πραγματοποιείται από δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.

Για τα οχήματα που κινούνται στην κάθοδο της οδού Προμηθέως, προς την οδό Μοναστηριού, επιτρέπεται μόνο η δεξιά στροφή προς τα δυτικά (προς Σιδηροδρομικό Σταθμό). Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για τις οποίες έχει ενημερωθεί η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, υπολογίζεται ότι θα διαρκέσουν τέσσερις μήνες.

Επίσης, από αύριο Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου και για τους επόμενους τέσσερις μήνες, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ερμού, έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Εγνατία.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμόζονται λόγω των εργασιών της όγδοης κατασκευαστικής φάσης στην περιοχή του σταθμού “Βενιζέλου” του δήμου Θεσσαλονίκης από την “Αττικό Μετρό ΑΕ”, όπως έχει ανακοινώσει η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ερμού, Αγίας Σοφίας και Ίωνος Δραγούμη.

Επιπλέον, η κυκλοφορία στο εν λόγω αποκλεισμένο τμήμα, καθώς επίσης και στις κάθετες οδούς που συμβάλλουν σε αυτό, θα διεξάγεται μόνο για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών και για τις κινήσεις των οχημάτων έκτακτης ανάγκης. Ωστόσο, επανέρχεται στην κυκλοφορία η άνοδος της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου από την συμβολή της με την οδό Εγνατία.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr