Κρείττον το σιγάν κ. Παναγοπούλου

198

Σεβόμενος τη μνήμη του Περικλη Παναγόπουλου, που είχα τη τιμή και τη χαρά να γνωρίσω στα πρώτα χρόνια της ενασχόλησης μου με τη δημοσιογραφία, δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες που αφορούν τη σχέση του με τον πολιτικό κόσμο, ειδικά τις σχέσεις του με τον πρωθυπουργό.

Αυτό, όμως, που σεβάστηκα εγώ, καθώς και η πλειονότητα των συναδέλφων μου, φαίνεται ότι δεν το σεβάστηκαν αυτοί που γράφουν δηλώσεις και συνεντεύξεις και τις υπογράφει η σύζυγός του.

Διότι δεν χρειάζεται να είναι κανείς «μάγος» για να καταλάβει ότι η γραφή είναι «επεξεργασμένη» από δημοσιογραφικό χέρι.

Διαβάζω: «Για κάποιους γνωστούς συκοφάντες που δεν έχουν να προσάψουν κάτι άλλο στον πρωθυπουργό, φαίνεται πως είναι όχι απλά μεμπτό, αλλά μέγα ατόπημα», αναφέρει σε ένα σημείο της δήλωσης της.

Και σ’ ένα άλλο, επισημαίνει: «Είναι πασιφανές πως πρόκειται για μία ακόμη άθλια μεθόδευση των γνωστών κύκλων, που πολεμούν τη σημερινή κυβέρνηση με όσα θεμιτά αλλά και αθέμιτα μέσα διαθέτουν». Πάντως, και σταματώ εδώ, η κυρία Παναγοπούλου θα κάνει καλά να το σταματήσει, κι ας τη βάζουν κάποιοι να το «τερματίσει».

Χ.Π.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr