Δεν έχει τέλος ο κατήφορος του κόμματος της λεγόμενης αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο φαίνεται να εξελίσσει τον πολακισμό, ως τη μοναδική πολιτική στην οποία μπορεί να θριαμβεύει. Έτσι, στη χυδαία επίθεση του Παύλου Πολάκη κατά της Μαρίας Συρεγγέλα, καλώντας την να... το βουλώσει, ήρθε να προστεθεί η προσβλητική έως αστεία... πολιτική ερμηνεία από τον Κώστα Μπάρκα της θέσης των Άδωνι Γεωργιάδη και Θάνου Πλεύρη σε σχέση με τη σκευωρία Novartis, δηλαδή να βγουν οι κουκούλες. Και η ερμηνεία αυτοί λέει ότι «δεν είναι κανονικοί άνθρωποι»...

Συγκεκριμένα, απαντώντας στις σχετικές αιτιάσεις να βγουν οι κουκούλες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, είπε: «Αυτά είναι αστειότητες. Είναι και οι δύο προερχόμενοι από το ΛΑΟΣ, καταλαβαίνω ότι έχουν τη συνωμοσιολογία μέσα στο αίμα τους». Για να συμπληρώσει: «Δεν είναι κανονικοί άνθρωποι, έχουν πάντα τη συνωμοσία στο μυαλό τους».

To βίντεο με το απόσπασμα της φράσης του κ. Μπάρκα ανέβασε στο Χ ο Άδωνις Γεωργιάδης, ζητώντας από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντήσει «τι ακριβώς άνθρωποι είμαστε κύριε συνάδελφε;»: