Το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου ήταν για την παράταξή μας συντριπτικό. Δεν έχει ξαναγίνει το κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης να πηγαίνει σε εκλογές και αντί έστω να ανεβάζει λίγο την επιρροή του, να κατακρημνίζεται.

Η Αιτωλοακαρνανία, που είναι ο μεγαλύτερος νομός της χώρας, έχει ένα πολιτικό χαρακτηριστικό. Οποιο αποτέλεσμα βγαίνει στον νομό μας ακριβώς το ίδιο γένει και σε όλη την επικράτεια.

Οι συμπατριώτισσες και οι συμπατριώτες μου στις τελευταίες εκλογές στήριξαν την παράταξή μας που αποδεδειγμένα και με σοβαρότητα στάθηκε δίπλα σε κάθε νοικοκυριό.

Επέλεξαν την παράταξη που μείωσε τους φόρους και την ανεργία, μεγέθυνε την οικονομία, αναβάθμισε τη γεωπολιτική θέση της χώρας και σταμάτησε την ανεξέλεγκτη μετανάστευση. Επέλεξαν την κυβέρνηση που έβαλε φρένο στην επιθετική ρητορική των Τούρκων ενδυναμώνοντας την εξωτερική αλλά και την αμυντική πολιτική.

Διάλεξαν την παράταξη που δεν έσπρωξε τη χώρα σε οικονομικές περιπέτειες, αλλά την έφερε πιο κοντά στην ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας. Η ίδια προσπάθεια συνεχίζεται και σε δύο εβδομάδες οπότε και θα επαναβεβαιώσουμε ακόμα πιο ισχυρά το αποτέλεσμα του Μαΐου.

Και βέβαια δίνει το μήνυμα ότι η Νέα Δημοκρατία σε λίγους μήνες θα φέρει ανάλογα αποτελέσματα και στις περιφερειακές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Συνεχίζουμε τη νικηφόρα την πορεία μας.

* Υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη ΝΔ