Κορωνοϊός: Η ανάρτηση του αρνητή λίγο πριν τον θάνατό του

56

Δύο αναρτήσεις, μία στις 30 Οκτωβρίου με την οποία ο χρήστης φέρεται εναντίον εκείνων που σέβονται τα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας και η δεύτερη στις 22 Νοεμβρίου με την οποία η σύζυγός του ανακοινώνει το θάνατό του από κορωνοϊό, θα μπορούσε να είναι η πιο σκληρή απάντηση στους αρνητές του ιού που με τη στάση τους τον διασπείρουν.

«1η ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΟΔΟΙΟΣ ΜΕ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. ΓΙΔΟΡΑΓΙΑ. ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ, ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΞΕΙΣ ΞΑΝΑ» αναφέρεται στην πρώτη – οργισμένη – ανάρτηση.

Λίγες μέρες αργότερα, μέσω του προφίλ του, η σύζυγός του ανακοινώνει τον θάνατό του: «Καλησπέρα σας. Είμαι ο η σύζυγος του Χρήστου και απευθύνομαι σε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους. Δυστυχώς ο Χρήστος έφυγε από κοντά μας αφού πάλεψε γενναία με τον ιό που ταλανίζει όλους μας. Ήταν άλλωστε πάντα μαχητής!! Είμαι σίγουρη πως σας ένιωθε όλους φίλους, ακόμα κι αν δεν σας γνώριζε προσωπικά. Ήταν τόσο υπέροχος άνθρωπος που η καρδιά του ήταν ανοιχτή για όλους. Και θα παραμείνει ανοιχτή ακόμα κι από ‘κει πάνω που θα μας βλέπει! Καλό σου ταξίδι ψυχή μου…».

Οι διαχειριστές του προφίλ απέσυραν και τις δύο αναρτήσεις μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε…

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr