Περιοδεία μικροπολιτικής στη Λάρισα πραγματοποιεί η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, εργαλειοποιώντας τα Τέμπη και τη θεομηνία Daniel.

Ειδικότερα σε δηλώσεις της η κα Κωνσταντοπούλου τόνισε πως «η κυβέρνηση που παριστάνει πως δεν μπορεί να βρει κονδύλια για τη Θεσσαλία, για τους αγρότες , για τον απλό κόσμο, διασπαθίζει χρήματα του ελληνικού δημοσίου και των ευρωπαικών ταμείων,τα οποία ΄δεν έχει ελεγχθεί που και σε ποιούς πηγαίνουν. Ζητήσαμε να γίνει λογιστικός έλεγχος για τις δαπάνες που έχουν πραγματοποιηθει, τις δαπάνες του Ταμειου Ανάκαμψης, του Ταμείου Δημοσίων Επενδύσεων, τις συνολικές δαπάνες των τελευταίων ετών, και δεν λάβαμε απάντηση». Μίλησε επίσης για σκάνδαλο, καθώς όπως είπε «το μπάζωμα στον τόπο της τραγωδίας των Τεμπών έγινε με κονδύλια του δημοσίου που εμφανίστηκαν ως δαπάνη για αναπτυξιακό έργο».

Ζητήσαμε λογιστικό έλεγχο για τις δαπάνες των τελευταίων ετών

Η κα Κωνσταντοπούλου σημείωσε με έμφαση πως η Πλευση Ελευθερίας μάχεται για τη Δικαιοσύνη και αντιμάχεται τη συγκάλυψη, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον πολίτη και εξέφρασε την ικανοποίηση της που «Διεθνείς Θεσμοί της Δικαιοσύνης, κινητοποιούνται εκεί όπου πολλοί θεσμοί της εσωτερικής δικαιοσύνης αδρανούν».