Το όραμά μας για την Περιφέρειά μας βασίζεται σε συγκεκριμένο σχέδιο που έχουμε εκπονήσει με απώτερο αλλά απολύτως εφικτό στόχο να προχωρήσει η Αττική μπροστά. Μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Με ποιότητα ζωής για το παρόν και βιώσιμη ανάπτυξη για το μέλλον. Έχουμε μπροστά μας πολλή δουλειά. Πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις σε όλες τις γειτονιές της Αττικής, όσο δύσκολο και αν είναι. Θα το τολμήσουμε όμως. Βήμα - βήμα, ημέρα - ημέρα. Για να κάνουμε πράξη αυτό που ταιριάζει στον τόπο μας, στις γειτονιές μας, στα όνειρά μας.

Η δική μου προσπάθεια όμως χρειάζεται τη δική σας στήριξη. Και σε αυτή μου την συμπόρευση με περιφερειάρχη τον Νίκο Χαρδαλιά ζήτω την εμπιστοσύνη σας. Με πρωτεργάτες τους νέους. Το μέλλον του τόπου, που αποτελούν προτεραιότητα για όσους ασχολούμαστε με τα κοινά και την συλλογική ανάπτυξη. Ανέκαθεν στην αυτοδιοίκηση μιλούσα με τους νέους, αφουγκραζόμουν τις ανησυχίες τους και εμπνεόμουν από τους στόχους και τις προσδοκίες τους. Άλλωστε κανένα μοντέλο σύγχρονης πολιτικής δεν πρόκειται να επιτύχει αν δεν εδράζεται στη νεολαία και δεν εκφράζει τη νεολαία. Με τους νέους μπροστά λοιπόν θέλουμε μια Αττική η οποία θα έχει κοινωνικό πρόσημο. Με αλληλεγγύη και ενσυναίσθηση. Με πρωτοβουλίες ενίσχυσης της κοινωνικής οικονομίας και της επιχειρηματικότητας. Με δράσεις ανθρωπιάς στις επιβαρυμένες και περιθωριοποιημένες κοινωνικές ομάδες.

Πιστεύω ακράδαντα ότι μπορώ να συμβάλλω στην ανάπτυξη της Δυτικής Αττικής, με τον Νίκο Χαρδαλιά στο τιμόνι της Περιφέρειας Αττικής. Έφτασε η ώρα να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε έργα για την ουσιαστική βελτίωση της ζωής μας. Ευημερία για όλους και κοινωνική πρόοδος είναι ο στόχος μας και γι’ αυτόν θα εργαστούμε σκληρά. Πάμε όλοι μαζί την Αττική Μπροστά. Γιατί είναι ο τόπος μας, γιατί είναι η ευθύνη μας.

*Ο Κωνσταντίνος Ζώμπος είναι Οικονομολόγος M.Sc, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ΕΑΓΜΕ και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Νίκο Χαρδαλιά στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών.