Κερδισμένη και η Φώφη, κερδισμένος και ο Λοβέρδος

by MANIFESTO

Εκείνοι που θέλουν να βλέπουν κάτι αρνητικό πίσω από την αντικατάσταση του Ανδρέα Λοβέρδου από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής, επί της ουσίας αδυνατούν να αντιληφθούν την μεγάλη εικόνα.

Ο βουλευτής και πρώην υπουργός είχε την εμπιστοσύνη της Φώφης Γεννηματά 5,5 ολόκληρα χρόνια. Η αντικατάστασή του σήμερα επί της ουσίας τον απελευθερώνει από τις συμβατικές του υποχρεώσεις και του επιτρέπει να εκφράσει χωρίς κίνδυνο παρερμηνείας και την προσωπική του άποψη.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος όλο αυτό το διάστημα απέφευγε να δίνει συνεντεύξεις λόγω της θέσης. Πλέον όμως στο Κίνημα Αλλαγής έχουν μπει στην τελική ευθεία για την κούρσα αλλαγής ηγεσίας και εκείνος θεωρείται δεδομένο πως θα είναι ένας εκ των διεκδικητών. Πώς αλήθεια θα μπορούσε να παρουσιάσει την δική του εικόνα για το κόμμα όταν θα έπρεπε να υπερασπίζεται τις επιλογές της ηγεσίας; Και μάλιστα την στιγμή που τους χωρίζει άβυσσος; Πολύ απλά δεν θα μπορούσε.

Τώρα όμως μπορεί. Και κανείς δεν μπορεί να τον ψέξει για κάτι.

Την ίδια ώρα η Φώφη Γεννηματά αφήνεται στα… στιβαρά χέρια του Κώστα Σκανδαλίδη. Ο οποίος για πολλούς μιλά στην καρδιά των παραδοσιακών ΠΑΣΟΚων και μάλιστα εκείνων που έχουν χάσει τον δρόμο τους. Επιπλέον δεν έχει βλέψεις για κάτι περισσότερο. Αν σε αυτό προσθέσει κανείς και τα τυχόν στραβοπατήματα του Ανδρέα Λοβέρδου, το κέρδος για την Φώφη Γεννηματά είναι μεγάλο. Ενώ μετά την επιλογή αυτή αναγνωρίζει και ως βασικό της αντίπαλο τον πρώην υπουργό.

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα