Κεραυνοί Μαξίμου κατά Τσίπρα για την “καμπάνια χυδαιότητας”

by MANIFESTO

Στα βήματα των QAnon, των συνομοσιολόγων που εισέβαλλαν στο Καπιτώλιο λίγο πριν την αλλαγή εξουσίας στις ΗΠΑ, κινείται ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το σκάνδαλο Λιγνάδη.

Λασπολογώντας και χυδαιολογώντας προσπαθούν να αποκομίσουν οφέλη από μια υπόθεση που συνταράσει την κοινωνία και αγγίζει κάθε οικογένεια. Αποκορύφωμα της απόγνωσής τους η προσπάθεια να ταυτίσουν τη Νέα Δημοκρατία με… παιδεραστές μέσω του #ΝΔ_παιδεραστές, κίνηση που ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει καταδικάσει παρά την ευθεία πρόκληση της Αριστοτελίας Πελώνη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Η εκστρατεία λάσπης που όπως όλα δείχνουν συντονίζεται από τα κεντρικά της Κουμουνδούρου προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου. «Αναμένουμε τον κ. Τσίπρα την Πέμπτη στη Βουλή προκειμένου να τοποθετηθεί για τα όσα, όντως συγκλονιστικά, αποκαλύπτονται. Ο ίδιος και το κόμμα του έχουν αποδυθεί σε μια πρωτοφανή καμπάνια χυδαιότητας» σχολιάζουν πηγές προσκείμενες στον πρωθυπουργό.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας, άλλοτε φανερά κι άλλοτε κρυπτόμενοι πίσω από τη στρατιά των troll τους στο διαδίκτυο έφθασαν στο έσχατο σημείο λασπολογίας μιλώντας ακόμη και για #ΝΔ_παιδεραστές. Προσπαθούν έτσι να μετατρέψουν ένα μείζον θέμα για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τα ΜΜΕ, τους εργασιακούς χώρους, όπως είναι το ελληνικό #metoo και οι υποθέσεις παιδεραστίας, που αφορούν και την περίοδο διακυβέρνησής του 2017-2018, σε ελληνικό QAnon» συμπληρώνουν και τονίζουν πως «ο Πρωθυπουργός αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία για ανοιχτή συζήτηση μπροστά στον ελληνικό λαό, στη Βουλή, καλεί όλες τις πολιτικές δυνάμεις να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων ώστε να αποδοθεί Δικαιοσύνη και να μπει φραγμός σε τέτοιου είδους νοσηρά φαινόμενα».

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα