Η έντονη νεροποντή που έπληξε σήμερα (24/9) την Κεφαλονιά προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στην Αγία Ευφημία και στις γύρω περιοχές της Πυλάρου.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, έχει πλημμυρίσει ο ξηροπόταμος και η κατάσταση τόσο στην παραλία, όσο και σε άλλα σημεία του χωριού είναι δύσκολη.

Από το vlahatasamis.blogspot.com, του Τάσου Καβαλλιεράτου διαβάζουμε: «Ειλικρινά δεν θυμόμαστε, πόσες φορές, έχουμε κάνει ρεπορτάζ, για πλημμύρες στην Αγία Ευφημία και στα Δρακοπουλάτα, της Πυλάρου! Για άλλη μια φορά και σήμερα, αρκούσε μια μισάωρη νεροποντή, για να πλημμυρίσουν οι δρόμοι, καταστήματα και σπίτια στα προαναφερόμενα χωριά. Οι εικόνες και τα βίντεο που ακολουθούν, δείχνουν ξεκάθαρα, τι συνέβη σήμερα στα δυο προαναφερόμενα χωριά της Πυλάρου. Από νωρίς το πρωί, συνεργεία του Δήμου Σάμης,της Αντιπεριφέρειας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Εθελοντικής Ομάδας Πυλάρου καθώς και άντρες από το Α.Τ. Σάμης, “έδιναν μάχη”, με τα νερά και τα φερτά υλικά, που είχαν κατακλείσει, Αγία Ευφημία και Δρακοπουλάτα. Να σημειώσουμε πως δρόμος των Βασιλοπουλάτων, κόπηκε από τα νερά και τα φερτά υλικά, με αποτέλεσμα να έχει διακοπή η κυκλοφορία, στο συγκεκριμένο σημείο».

Από νωρίς το πρωί, συνεργεία του Δήμου Σάμης, της Αντιπεριφέρειας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Εθελοντικής Ομάδας Πυλάρου καθώς και άντρες από το Α.Τ. Σάμης έδιναν «μάχη» με τα νερά και τα φερτά υλικά, που είχαν κατακλείσει, Αγία Ευφημία και Δρακοπουλάτα.

Να σημειώσουμε πως δρόμος των Βασιλοπουλάτων, κόπηκε από τα νερά και τα φερτά υλικά, με αποτέλεσμα να έχει διακοπή η κυκλοφορία, στο συγκεκριμένο σημείο.

Εικόνες και video του Μάκη Παπαδάτου:

video: Τάσος Γερασίμου Καβαλλιεράτος

ΠΗΓΕΣ: inkefalonia.gr – Τάσος Καβαλλιεράτος – vlahatasamis.blogspot.com