Άλλη μια προσπάθεια να αμαυρωθεί το όνομα του πρώην διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη χτύπησε με δύναμη στον τοίχο των fake news, εκθέτοντας τους εμπνευστές της και τα εκτελεστικά όργανά τους.
Αυτή τη φορά η έμπνευση για την προσπάθεια σπίλωσης του Γρηγόρη Δημητριάδη ήρθε από τις καταγγελίες που έκανε η Μαρία Καρυστιανού για απειλές που δέχτηκε σχετικά με την υπόθεση των Τεμπών.
Ιστοσελίδες με μεγάλη επισκεψιμότητα «αποκάλυψαν» ότι ο δικαστικός που μετέφερε τις απειλές στη Μαρία Καρυστιανού έχει συγγενείς που είναι στενοί συνεργάτες του Γρηγόρη Δημητριάδη. Πέρα από το προφανές «ο γνωστός, του γνωστού» που κάνει ούτως ή άλλως την είδηση να είναι ασήμαντη, η δήθεν αποκάλυψη αποδείχτηκε κούφια.
Η ίδια ιστοσελίδα δημοσίευσε αργότερα την κατάθεση του δικαστικού, ομολογώντας ουσιαστικά τα fake news. Ο δικαστικός κατέθεσε ότι έχει όντως συγγενείς που είναι συνεργάτες του Γρηγόρη Δημητριάδη, αλλά ο ίδιος δεν γνωρίζει κανέναν από το πρωθυπουργικό περιβάλλον ούτε και τον Γρηγόρη Δημητριάδη και βρέθηκε συμπτωματικά σε συνάντηση δικηγόρων με τη Μαρία Καρυστιανού.
Έτσι, άλλη μια προσπάθεια σπίλωσης του Γρηγόρη Δημητριάδη έπεσε στο κενό.