Έχασε την ευκαιρία ο πρωταθλητής Ελλάδας να μειώσει τη διαφορά του από τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, μετά την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με τον Άρη για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της SUPER LEAGUE.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν εκμεταλλεύτηκαν την ισοπαλία των «πράσινων» με το Βόλο https://tomanifesto.gr/leyki-isopalia-sti-leoforo-eykairia-gia-toys-dioktes-toy/ και παρέμειναν στο -3 από το σύλλογο του τριφυλλιού και την Ένωση η οποία πέρασε νικηφόρα από την Τούμπα https://tomanifesto.gr/diplo-titloy-gia-tin-aek/.

Ωφελημένος είναι ο Άρης ο οποίος έχει ένα βαθμό περισσότερο από το Βόλο και είναι φαβορί για την 5η θέση που οδηγεί στα Κύπελλα Ευρώπης.

EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 2-0 με γκολ των Χουάνγκ (36′) και Παπασταθόπουλο (52′), όμως οι «κίτρινοι» ισοφάρισαν με τέρματα των Ιτούρμπε (70′) και Καμάτσο (81′).

Συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Μπα (55′ Ρέτσος), Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ, Χουάνγκ, Κασάμι, Κανός (42′ Μασούρας), Μπιέλ, Φορτούνης (73′ Γκάρι Ροντρίγκες), Μπακαμπού (74′ Εμβιλά)

ΑΡΗΣ: Σιαμπάνης, Εμπακατά, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ντουκουρέ (75′ Νταμπό), Πάλμα (75′ Καμάτσο), Μ. Γκαρσία (57′ Ιτούρμπε), Νταρίντα (57′ Ετέμπο), Χριστοδουλόπουλος, Γκρέι (90+1′ Καμαρά).