Σε μια πολύ σημαντική και παράλληλα ασυνήθιστη καταγγελία προχώρησε ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, για την εκλογική διαδικασία της εσωκομματικής κάλπης του ΠΑΣΟΚ, όπου αναφέρει τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος του κόμματος πως κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας ξεκίνησε να μοιράζει εφημερίδες για το κόμμα του. Και μάλιστα έξω από τα εκλογικά κέντρα του ΠΑΣΟΚ, δημιουργώντας σκέψεις ότι υπάρχει γραμμή από την Κουμουνδούρου υπέρ συγκεκριμένου υποψήφιου. 

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος της πόλης αναφέρει ότι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «εγκαταστάθηκε μαζί με την ομάδα του στην είσοδο του χώρου, ώστε να μην τους ξεφύγει κανένας» και προσθέτει ότι μετέτρεψε μία εσωκομματική διαδικασία «σε χώρο δημοτικής προπαγάνδας κατά της Δημοτικής Αρχής». Εκτός μάλιστα από τα δημοτικά θέματα, υποδείκνυαν, όπως αναφέρει ο δήμαρχος Αλίμου, στους πολίτες και συγκεκριμένο υποψήφιο Πρόεδρο. Ουσιαστικά ο δήμαρχος Αλίμου καταγγέλει προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ και πολύ πιθανόν να εννοεί τον εξαφανισμένο Δήμαρχο της Αθήνας, με τον οποίον πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται ενθουσιασμένα.

«Πολλοί δημότες του Αλίμου που πήγαν να ψηφίσουν για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, έφευγαν αγανακτισμένοι από τη δημοτική προπαγάνδα και τις εφημερίδες που έβρισκαν», υπογραμμίζει στην ανάρτησή του ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης. Σίγουρα πρέπει να δοθεί απάντηση τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ, διότι πρόκειται για μια πολύ σοβαρή καταγγελία και μάλιστα από τον Δήμαρχο Αλίμου. Άλλωστε η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να επηρεάσει την εκλογική διαδικασία του ΠΑΣΟΚ είναι γνωστή, όπως γνωστή είναι η προτίμηση των στελεχών τους σε συγκεκριμένο υποψήφιο.

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση: 

kondylis-anartisi.webp