Καταγγελία για κακοποίηση στο ΣΥΡΙΖΑ

by MANIFESTO

Αναστάτωση προκλήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ από καταγγελία η οποία ήρθε από την Θεσσαλονίκη και αφορούσε σε άνδρα, κομματικό στέλεχος ο οποίος και κακοποίησε, σύμφωνα με την καταγγελία, την πρώην σύντροφό του η οποία ανήκει και αυτή στο κόμμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το voria.gr, γυναίκα μέλος του κόμματος κατήγγειλε σωματική κακοποίηση από τον πρώην σύντροφό της. Το θέμα προκάλεσε αναταράξεις και έφτασε μέχρι τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, επιφέροντας και την αντίδραση της γραμματέως της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Όλγας Γεροβασίλη.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι δε πως ο καταγγελλόμενος επρόκειτο να βρίσκεται και ανάμεσα σε αυτούς που θα διεκδικούσαν ψήφο για την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στην Β’ Θεσσαλονίκης έχοντας ιδιαίτερη δυναμική.

Μετά την καταγγελία, όμως, όλα άλλαξαν, με τον ίδιο τελικά να αφαιρείται από το ψηφοδέλτιο και τις αρχαιρεσίες να προχωρούν χωρίς αυτόν. Άλλωστε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση, ο καταγγελλόμενος δεν θα μπορούσε να συμμετέχει στις εσωκομματικές διαδικασίες του κόμματος, καθώς κάτι τέτοιο θα έστελνε λάθος μήνυμα.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα