«Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα», δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο Ανδρέας Λοβέρδορς, σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, υπογράμμισε ότι οι πολίτες πρέπει να έχουν ξεκάθαρη εικόνα στο δρόμο προς τις εκλογές. Τόνισε στο σημείο αυτό πως είναι στη διακριτική ευχέρεια του Νίκου Ανδρουλάκη να πει προ των εκλογών ποιον προτείνει για πρωθυπουργό.

«Το ΠΑΣΟΚ έχει αρχηγό, άρα όποιος το ψηφίζει, το ψηφίζει για να είναι αυτός ο ηγέτης χώρας», είπε και υπογράμμισε ότι δεν γνώριζε σχετικά με την επιλογή του κ. Ανδρουλάκη να αναφερθεί στην αξιοποίηση πολιτικών προσώπων σε μια ενδεχόμενη κυβέρνησης συνεργασίας. «Πρόκειται για μια προσθήκη στην όλη συζήτηση», είπε και υπογράμμισε ότι στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να καταγράψει όσον το δυνατόν μεγαλύτερο εκλογικό αποτύπωμα.

Καταλήγοντας, ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε ότι «όλα θα τα δείξει η κάλπη», ενώ σχετικά με τις τις δημοσκοπήσεις, ανέφερε ότι μετά το τραγικό συμβάν στα Τέμπη επικρατεί μια διανοητική ακαταστασία.