«Καρφί» Καρανίκα εναντίον Γιάμαλη: Ευτυχώς έχουμε και σοβαρά άτομα και όχι μόνο περιπτώσεις

290
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ιδιαίτερη… ένταση φαίνεται να επικρατεί μεταξύ στελεχών και υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ καθώς η τελευταία εβδομάδα μόνο θετική δεν ήταν για το κόμμα της Κουμουνδούρου. Κι αυτό γιατί εκτός από τις ζέστες, έχει αρχίσει να σφίγγει και ο κλοιός των αποκαλύψεων για τις παρακολουθήσεις από το παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, τα… σπίτια του Δημήτρη Παπαδημούλη, τα άστοχα σποτ κατά δημοσιογράφων και τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταρρέει μέρα με τη μέρα όλο και πιο χαμηλά.

Την έντασή τους, ωστόσο, φαίνεται να την εξωτερικεύουν ο ένας εναντίον του άλλου με επιθέσεις και… μπηχτές να δίνουν και να παίρνουν. Μετά τα σχόλια – άδειασμα για τον Παπαδημούλη, σειρά πήρανε και τα υπόλοιπα στελέχη της Κουμουνδούρου. Το πιο χαρακτηριστικό περιστατικό είναι το «χτύπημα» του συμβούλου Καρανίκα στη δημοσιογράφο Αναστασία Γιάμαλη.

Πιο συγκεκριμένα, ο σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού «επισκέφτηκε» το προφίλ του υποψήφιου ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, που είχε αναρτήσει ένα δημοσίευμα για το σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον των δημοσιογράφων, και σχολίασε: «Ευτυχώς έχουμε και σοβαρά άτομα εκτός από Γιάμαλη και κάτι άλλες περιπτώσεις».

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr