«Καραούλι» περιπολικού σε εκκλησία Παλαιοημερολογιτών ενόψει Χαιρετισμών!

by Manifesto

Απειλήθηκε επεισόδιο με δημοσιογράφους λίγο μετά τις 9 έξω από την εκκλησία

Το είδαμε και αυτό στη Λάρισα, αφού την ώρα που η χώρα δίνει τη μάχη της ενάντια στην εξάπλωση της πανδημίας περιπολικό της αστυνομίας χρειάστηκε να επιστρατευτεί στην είσοδο παλαιοημερολογίτικης εκκλησίας προκειμένου να τηρηθεί ο νόμος περί απαγόρευσης λειτουργίας των ναών παρουσία πιστών!

Αφορμή στάθηκε το κάλεσμα που απηύθυνε από την Πέμπτη η εκκλησιαστική επιτροπή της Παλαιοημερολογίτικης εκκλησίας (ΓΟΧ) που βρίσκεται στη Λάρισα (Κουμουνδούρου και Λάππα), η οποία, με ανακοίνωση που θυροκολλήθηκε στην πόρτα του ναού, καλούσε τους πιστούς για χθες Παρασκευή και από τις 18.00-20.30 στη λειτουργία των Δ’ Χαιρετισμών «για ολιγόλεπτη ατομική προσευχή».

Από νωρίς το απόγευμα περιπολικό έστησε… καραούλι στην είσοδο του ναού, που παρέμεινε ωστόσο κλειστός, με αποτέλεσμα οι άνδρες της αστυνομίας να αναχωρήσουν λίγο μετά τις 18.30, διαπιστώνοντας πως κανείς δεν εμφανίστηκε στον χώρο, ενώ και η επίμαχη ανακοίνωση είχε αφαιρεθεί από την πόρτα της εισόδου.

πηγή: onlarissa.gr

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα