Καμπανάκι Γώγου για το κορωνοϊό: Καθολική χρήση μάσκας αν τα πράγματα δεν πάνε καλά

by news

Ο καθηγητής και μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων, Χαράλαμπος Γώγος, ανησυχεί βλέποντας όλες αυτές τις εικόνες συνωστισμού, αφήνοντας μάλιστα ανοικτό ακόμα και το ενδεχόμενο να τεθεί σε ισχύ η καθολική χρήση της μάσκας. 

Ο κ. Γώγος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, υποστήριξε πως εάν τα πράγματα δεν πάνε καλά εξετάζονται οι μάσκες παντού, περιορισμός των δραστηριοτήτων από κάποια ώρα και μετά, μεγάλη αύξηση του αριθμού των εργαζόμενων που δουλεύουν εξ αποστάσεως σε όλες τις επιχειρήσεις και ηλικιακούς περιορισμούς. «Είναι όλα ανοιχτά γιατί πάνω απ όλα είναι η δημόσια υγεία» τόνισε.

Οπως επισήμανε ο ίδιος από τη Δευτέρα θα εξεταστεί πώς αποδίδουν τα ισχύοντα μέτρα για να αξιολογηθεί η αναγκαιότητας ή μη νέας δέσμης μέτρων.

Σχετικά με το εμβόλιο της γρίπης, ο Χαράλαμπος Γώγος επισήμανε είναι ένας λόγος παραπάνω ο κορωνοϊος να γίνει το εμβόλιο της γρίπης για να θωρακιστούμε από αυτό που μπορούμε την κοινή γρίπη και να περιορίσουμε έτσι και την διασπορά της γρίπης. Υπογράμμισε, δε, ότι κάποιος μπορεί κάποιος να κολλήσει συνδυαστικά γρίπη και κορωνοϊός.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα