Εμφανή είναι τα σημάδια που άφησε πίσω της η κακοκαιρία που έπληξε επί δύο ημέρες το νησί της Σάμου. Τα μεγαλύτερα προβλήματα σημειώθηκαν για άλλη μια φορά στον οικισμό του Αγίου Κωνσταντίνου αναδεικνύοντας εκ νέου την άμεση ανάγκη υλοποίησης του έργου για την προστασία του παραλιακού μετώπου.

Στο εθνικό δίκτυο Σάμου Καρλοβάσου σημειώθηκαν κατολισθήσεις ενώ στο τμήμα του δρόμου από Βενζινάδικο Αξιώτη ως τις Πεταλίδες η θάλασσα στην κυριολεξία βγήκε στην στεριά παρασύροντας πέτρες βράχια και φέρτα υλικά με αποτέλεσμα να υπάρξει απόφαση της Τεχνικής Υπηρεσίας της Ο.Ε Σάμου να διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων.Στο σημείο έσπευσαν μηχανήματα της Περιφέρειας που καθάρισαν το δρόμο ενώ η Αστυνομία ανέλαβε το έργο της ρύθμισης της κυκλοφορίας. Ο δρόμος γύρω στις 7 το βράδυ δόθηκε ξανά σε κυκλοφορία.

Επίσης κατολισθήσεις σημειώθηκαν στον περιφερειακό της πόλης της Σάμου με τα μηχανήματα της Περιφέρειας να επιχειρούν στην περιοχή. Πτώσεις δέντρων σημειώθηκαν και στην Σάμο με αποτέλεσμα να υπάρξουν υλικές ζημιές σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα ενώ τα ξημερώματα της Κυριακής η παραλιακή λεωφόρος της πρωτεύουσας ήταν σχεδόν απροσπέλαστη λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων για τις θάλασσες Καστελλορίζου και Ρόδου, εξέδωσε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου. Σύμφωνα με αυτό θα πνέουν άνεμοι 8 και 9 μποφόρ. Απευθύνει δε έκκληση προς τους κυβερνήτες πλοίων και ιδιοκτήτες όλων των σκαφών, όπως προ απόπλου για οποιονδήποτε προορισμό να ενημερώνονται από τις κατά τόπους Λιμενικές Αρχές για τα καιρικά φαινόμενα. Παράλληλα καλεί τους ιδιοκτήτες σκαφών που ελλιμενίζονται σε όρμους και λιμένες να μεριμνήσουν για την ασφάλεια των σκαφών τους.