Και ο Τσακαλώτος ξαφνικά ζητάει εκλογές

388
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Πέτσας τρολάρει Ευκλείδη: μέχρι και ο Τσακαλώτος πήρε μειωμένο ΕΝΦΙΑ

Χτύπημα κάτω από τη μέση κατά του Τσίπρα ή συμφωνημένη παραφωνία; Δεν είναι άλλωστε μυστικό πως στον ΣΥΡΙΖΑ κάποιοι προωθούν την ιδέα να αρχίσουν τα στελέχη να ζητούν… εκλογές!

Πράγμα όμως που έκανε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος κατά την χθεσινή τοποθέτησή του στη Βουλή. «Πρέπει να έρθει νέα κυβέρνηση που να έχει κατανόηση για το τι πήγε λάθος. Να καταλάβει την ενδογένεια αυτών των κρίσεων για να καταφέρει να μας βγάλει από την κρίση που μας φέρατε» είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στους παρισταμένους υπουργούς.

Σε άλλο σημείο είπε: «Αυτή η κυβέρνηση υποτίθεται είναι η κυβέρνηση των επενδύσεων. Δεν είναι σαν τους ΣΥΡΙΖΑίους που δεν καταλαβαίνουν πως να κάνουν επένδυση. Έπρεπε να επενδύστε όταν συνέβη το πρώτο κύμα πανδημίας; Έπρεπε να επενδύσετε στα σχολεία για λιγότερους μαθητές στις αίθουσες. Να επενδύσετε στα νοσοκομεία;».

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr