Ο Τσίπρας ξεπέρασε και τον Πινόκιο!

140
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Ενοχικός και «παντρεμένος» πια με τον Ρασπούτιν

Ακούγοντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να επιτίθεται στην κυβέρνηση απολογούμενος, κατάλαβα ποια είναι η διαφορά του Πινόκιο με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρώτος που βγήκε από το εργαστήριο του Τζεπέτο όταν έλεγε ψέμματα μεγάλωνε η μύτη του. Ενώ ο δεύτερος, που βγήκε από κάποια υψηλού επιπέδου εργαστήρια, λέει ψέμματα ενώ η μύτη του παραμένει στο… ύψος της. Εκεί δηλαδή που την άφησε (την μύτη του εννοείται) στις 7 Ιουλίου ο αλαζόνας και διαρκώς ψευδόμενος Αλέξης Τσίπρας.

Κατ’ αρχάς είπε ψέμματα ενώ γνώριζε πολύ καλά για ποιους λόγους ο Πρωθυπουργός και οι υπουργοί απουσίαζαν από τα υπουργικά έδρανα.

Εκτός του ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρισκόταν στην Αίγυπτο προκειμένου να λάβει μέρος στην Τριμερή, η απόφαση της απουσίας είχε αυτό που δεν είχε όταν καθόταν ο Τσίπρας στα υπουργικά έδρανα και έστελνε τους 10 πολιτικούς με ψευδείς καταθέσεις και χωρίς στοιχεία στον ανακριτή. Τσίπα! Αυτή που δεν είχε η κυβέρνηση Τσίπρα και Καμμένου.

Γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν συστήνει Προανακριτική. Αυτό είναι δουλειά της Βουλής. Αλλά αυτές είναι λεπτομέρειες για τον Τσίπρα. Ο οποίος εκλιπαρώντας σχεδόν εγκάλεσε την κυβέρνηση γιατί δεν συστήνει Προανακριτική και για τον ίδιο! Και υβρίζει γιατί δεν του κάνουν τη χάρη να τον βγάλουν από τη γωνία που τον έβαλε ο ελληνικός λαός. Όσο για τη στήριξη στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο δεν θα μπορούσε να κάνει κι αλλιώς.

Τον παρουσίασε περίπου ως ήρωα, γιατί έτσι έπρεπε να κάνει, αλλά δεν έχει καταλάβει ότι πολύ σύντομα τα στοιχεία που θα έρθουν στο φως θα εκθέσουν και τον ίδιο. Προφανώς θεωρεί ότι ως τέως πρωθυπουργός έχει ασυλία, αφού η αστική ηθική επιβάλλει οι τέως να μην διώκονται.

Έλα, όμως, που όταν θα αρχίσουν να κελαηδούν οι “κουκουλοφόροι” (αλήθεια που είναι ο βαρύμαγκας Πολάκης;) θα τρέχει και δεν θα φθάνει; Γιατί δεν μπορεί, κι αυτός όπως και άλλοι υπουργοί να μην είχαν ενημέρωση για την πορεία των ανακρίσεων; Τι έκανε η κ. Θάνου που ήταν στο γραφείο του; Τι έκανε η κ. Παπασπύρου; Δεν ενημέρωνε τον κ. Τζανακόπουλο; Ο κ. Κοντονής δεν του είχε πει ποτέ κάτι για την υπόθεση;

Συνεπώς καλά θα κάνει ο Τσίπρας να το διασκεδάζει με τα ψέμματα, αλλά ας γνωρίζει ότι πλέον δεν πιάνουν. Κι αυτό θα το καταλάβει λίαν συντόμως. Υπομονή και κουράγιο…

Easy Writer