«Ας ξέρει κάθε μητέρα Άραβα ότι αν ο γιος της συμμετείχε στη σφαγή της 7ης Οκτωβρίου, υπέγραψε τη θανατική καταδίκη του» δήλωσε ο αρχηγός της ισραηλινής οργάνωσης Μοσάντ Ντέιβιντ Μπαρνέα μετά τη χθεσινή δολοφονία του αναπληρωτή αρχηγού της Χαμάς Σάλεχ αλ Αρούρι στη Βηρυτό.

Ο Μπαρνέα προχώρησε στη συγκεκριμένη δήλωση στην κηδεία του πρώην επικεφαλής της Μοσάντ Ζβι Ζαμίρ, ο οποίος πέθανε χθες και με αυτά τα λόγια φαίνεται πως στόχευσε να προειδοποιήσει τους συμμετέχοντες στην επίθεση της 7ης Οκτωβρία

Πώς σκοτώθηκε ο «δεύτερος» της Χαμάς 

Σημείωνεται ότι ο δεύτερος στην ιεραρχία της Χαμάς, ο 57χρονος Σάλεχ αλ Αρούρι, σκοτώθηκε χθες από ισραηλινό πλήγμα στα νότια προάστια της Βηρυτού, όπως ανακοίνωσε το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα και δύο αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας του Λιβάνου.

Η Χαμάς επιβεβαίωσε τη δολοφονία του δεύτερου στην ιεραρχία του κινήματος. «Ο αντιπρόεδρος του πολιτικού γραφείου της Χαμάς, ο σεΐχης Σάλεχ αλ Αρούρι μαρτύρησε σε σιωνιστική επίθεση στη Βηρυτό», ανέφερε η ανακοίνωση που μεταδόθηκε από το επίσημο κανάλι της Χαμάς, το Al-Aqsa TV, στην οποία συμπληρώνεται ότι σκοτώθηκαν επίσης δύο διοικητές των Ταξιαρχιών Εζεντίν αλ Κάσαμ, του στρατιωτικού βραχίονα του ισλαμιστικού κινήματος.