Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0 στη Λεωφόρο για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League 1, αποτέλεσμα που ευνοεί τους «πράσινους» στην προσπάθεια για κατάκτηση του πρωταθλήματος διότι ευνοούνται στην ισοβαθμία.

Η Ένωση ήταν καλύτερη έχοντας στο πρώτο ημίχρονο 2 δοκάρια με τον Τσούμπερ (3΄και 35΄), όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ.

Με καθυστέρηση περίπου πέντε λεπτών άρχισε το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ λόγω των καπνογόνων που άναψαν στην είσοδο των ομάδων.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού κρέμασαν μεζούρες σε πλέξιγκλας του γηπέδου θέλοντας με αυτό τον τρόπο να πικάρουν την ΑΕΚ για την αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι λόγω διαφοράς που υπήρχε στην απόσταση των δοκαριών του ενός τέρματος από το έδαφος την οποία προσπάθησαν τότε να επιβεβαιώσουν με μεζούρες.

Συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Κουρμπέλης (89′ Βέρμπιτς), Τσέριν (46′ Μαντσίνι), Μπερνάρ (60′ Κλεϊνχέισλερ), Παλάσιος (72′ Τσόκαϊ), Σπόραρ (59′ Ιωαννίδης).

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα (21′ λ. τρ. Πινέδα), Χατζισαφί, Βίντα, Μουκουντί, Γαλανόπουλος (74′ Μάνταλος), Γιόνσον (69′ Σιμάνσκι), Γκατσίνοβιτς (74′ Άμραμπατ), Ελίασον (74′ Ελίασον), Τσούμπερ, Γκαρσία.