Η τροπική καταιγίδα «Ντέμπι» η οποία έπληξε τη Δευτέρα τη Φλόριντα με την ισχύ κυκλώνα, στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους και υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσει καταστροφικές πλημμύρες στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ.

Ένας 13χρονος έχασε τη ζωή του από πτώση δένδρου, το οποίο έπεσε πάνω στο τροχόσπιτο της οικογένειάς του στο Φάνινγκ Σπρινγκς, στο βορειοδυτικό τμήμα της Φλόριντα, εξήγησαν οι τοπικές αρχές. Άλλοι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαίο στην κομητεία Ντίξι, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο εξαιτίας της κακοκαιρίας και του βρεγμένου οδοστρώματος. Ένας οδηγός ημιρυμουλκούμενου οχήματος έχασε επίσης τη ζωή του κοντά στην Τάμπα πέφτοντας σε ένα κανάλι.

Ο κυκλώνας «Ντέμπι» μετακινήθηκε προς τη Τζόρτζια και αναμένεται στη συνέχεια να βγει στα ανοιχτά. Την Πέμπτη αναμένεται να πλησιάσει τη Νότια Καρολίνα, σύμφωνα με το Αμερικανικό Κέντρο για την Παρακολούθηση Κυκλώνων (NHC). «Οι επιπτώσεις από τη "Ντέμπι" μόλις τώρα αρχίζουν και θα είναι αισθητές όλη την εβδομάδα σε ένα τμήμα της νοτιοανατολικής ακτής», προειδοποίησε ο Μάικλ Μπρέναν, διευθυντής του NHC.