Σοκάρει νέο βίντεο αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ, αυτή τη φορά στο Αρκάνσας, με “πρωταγωνιστές” τρεις αστυνομικούς που έχουν ξαπλώσει άντρα στο έδαφος και τον χτυπούν με απίστευτη μανία.

Όπως αναφέρει το  ABC News, ο σερίφης της κομητείας Κρόφορντ, Τζίμι Νταμάντε, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Κυριακής, ανέφερε ότι δύο αστυνομικοί της κομητείας θα τεθούν σε διαθεσιμότητα κατά τη διάρκεια της έρευνας της αστυνομίας της πολιτείας του  Αρκάνσας για το περιστατικό. Ένας αστυνομικός της κομητείας Mulberry τέθηκε επίσης σε διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, υπήρξε μια καταγγελία ότι ο άνδρας απειλούσε έναν υπάλληλο καταστήματος στην περιοχή του Μάλμπερι το πρωί της Κυριακής. Όταν οι αστυνομικοί πήγαν να μιλήσουν στον ύποπτο, εκείνος έσπρωξε τον έναν αστυνομικό στο έδαφος και του έριξε μια γροθιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Ακολούθησαν τα όσα σοκαριστικά καταγράφονται στο βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Οι τρεις αστυνομικοί είναι γονατισμένοι πάνω από τον άνδρα που είναι πεσμένος και ακίνητος στο έδαφος. Ο ένας τον γρονθοκοπεί στο πρόσωπο, ο άλλος τον συγκρατεί πιέζοντάς τον στο έδαφος και ο τρίτος του ρίχνει γονατιές στα πόδια.