Το Pierce Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος δίνει μια μοναδική ευκαιρία στους μαθητές και τις οικογένειές τους να εξερευνήσουν τις δυνατότητες που μπορούν να προσφέρουν τα διεθνή πανεπιστήμια για σπουδές σε Αμερική, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο και Ευρώπη, μέσα από την International Universities Expo που διοργανώνει την Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2023 από τις 16:00 έως και τις 20:00 στο campus του στην Αγία Παρασκευή.

Με βασικό στόχο να αναδείξει τις απεριόριστες ακαδημαϊκές επιλογές που υπάρχουν για προπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό, το Pierce, μέσα από την International Universities Expo, θα φιλοξενήσει περισσότερα από 80 πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ακαδημαϊκοί σύμβουλοι των πανεπιστημίων θα βρίσκονται στο campus του Pierce στην Αγία Παρασκευή προκειμένου να συζητήσουν με τους ενδιαφερόμενους μαθητές για όλα όσα τους απασχολούν καθώς και για να τους προσφέρουν ολοκληρωμένη πληροφόρηση σχετικά με τις δυνατότητες και τις προοπτικές που παρέχουν τα πανεπιστήμιά τους για σπουδές στο εξωτερικό.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά μέσα από ομιλίες και παρουσιάσεις εκπροσώπων πρεσβειών, να λάβουν απαντήσεις από ειδικούς του χώρου, και να βρουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες τους.

Ταυτόχρονα, όσοι το επιλέξουν, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε μια σειρά από ενημερωτικά σεμινάρια όπως:

- Financing Your Studies in the US

- UK Universities Prepare Students for International Careers

- Studying Hospitality / Luxury Business in Switzerland

- Studying Business in France

- Studying Engineering in the US

- The Personal Essay in the US Application

- Preparing for Studies in the UK Post-Brexit

- Thinking Ahead: How to Stand Out as a U.S College Applicant

Η International Universities Expo προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία στους μαθητές να εξερευνήσουν πώς μπορούν, επιλέγοντας σπουδές στο εξωτερικό, να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και τους ακαδημαϊκούς τους στόχους, κάνοντας το πρώτο βήμα για τη μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία και εξέλιξη.

Η έκθεση είναι ανοικτή στο κοινό και η είσοδος είναι ελεύθερη. Για να δείτε τη λίστα με όλα τα πανεπιστήμια που συμμετέχουν στην έκθεση και να εγγραφείτε στα ενημερωτικά σεμινάρια, πατήστε εδώ.