Άνοιξαν οι εγγραφές για τον SNF Run: 2024 First Run του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, τον αγώνα δρόμου ο οποίος θα ξεκινήσει τέσσερα λεπτά μετά την είσοδο του νέου έτους. 

Οι συμμετέχοντες θα τρέξουν σε μια διαδρομή τριών χιλιομέτρων γύρω από το στολισμένο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος, η οποία έχει σχεδιαστεί για να τους γεμίσει δυναμισμό, θετική ενέργεια, γέλια και αξέχαστες αναμνήσεις από τα πρώτα λεπτά του νέου έτους. Πριν τον αγώνα οι δρομείς και οι θεατές θα δουν το εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων με το οποίο το ΙΣΝ θα υποδεχθεί το 2024, ενώ μετά τον τερματισμό θα ακολουθήσει μεγάλο πάρτι στην Αγορά. 

Ο SNF Run: 2024 First Run είναι ανοιχτός σε όλες και όλους και δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα. Ωστόσο, θα υπάρξει επίσημη χρονομέτρηση, ώστε όλοι οι δρομείς να γνωρίζουν τις επιδόσεις τους στην κατάκτηση του πρώτου στόχου του έτους και γιατί όχι, την επόμενη χρονιά να επιδιώξουν να τον ξεπεράσουν. 

Τη διοργανωτική επίβλεψη του αγώνα έχει η Αναγέννηση και Πρόοδος και το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας - Sports Excellence της Α’ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο αγώνας πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). 

Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του SNF Run: 2024 First Run, οι δρομείς καλούνται να συνεισφέρουν με ελάχιστη συμμετοχή τα 5 ευρώ, προσφέροντας ένα χριστουγεννιάτικο δώρο σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. Φέτος τα έσοδα θα διατεθούν για τα παιδιά που στηρίζουν οι Μη Κυβερνητικοί Οργανισμοί ΑΡΣΙΣ και «Η Θεοτόκος» καθώς η υποστήριξη του ΙΣΝ καλύπτει εξ ολοκλήρου τα έξοδα του αγώνα. 

Οι εγργραφές λήγουν στις 26/12.