Η… Βουγιουκλάκη του ΣΥΡΙΖΑ

by news

Περισσότερες από πέντε φορές κλήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας από τον Πρωθυπουργό να αποκαλύψει το «ένοχο μυστικό» με το οποίο τον «κρατάει» η κ. Μενδώνη. Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σύστησε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην αφήνει ασαφή υπονοούμενα γιατί έτσι τροφοδοτούνται οι φήμες στα κοινωνικά δίκτυα.

Παρ’ όλα αυτά ο Αλέξης Τσίπρας σε ρόλο… Βουγιουκλάκη στη ταινία «Χτυποκάρδια στο θρανίο»- στην προκειμένη περίπτωση στα βουλευτικά έδρανα- αντί να απαντήσει ποιο είναι αυτό το «ένοχο μυστικό» κατά την προσφιλή του τακτική άρχισε… να τραγουδάει σαν την Βουγιουκλάκη: «Έχω ένα μυστικό κρυμμένο στης καρδιάς τα βάθη».

Και επειδή έχει πολύ… βάθος ο Τσίπρας αντί να πει ποιος του είπε ότι ο Πρωθυπουργός έχει «ένοχο μυστικό», έκανε μια μεγαλοπρεπέστατη… κυβίστηση και συνέχισε να τραγουδάει… «κανείς δεν το ‘χει μάθει και ποτέ δεν θα το πω». Μόνο που η Βουγιουκλάκη είχε «μυστικό», ενώ ο Τσίπρας, ως συνήθως, το κατασκεύασε.

Έτσι ο Αλέξης Τσίπρας έχει ένα «μυστικό» μα δεν έχει σκοπό ποτέ να μας το πει. Και δεν θα το πει γιατί δεν υπάρχει «μυστικό», αφού εάν υπήρχε και μάλιστα «ένοχο» τώρα θα είχαν… αναστενάξει οι πενιές του Καρτερού και του Πολάκη.

Άλλωστε είναι γνωστό όπως και στη σκευωρία της Novartis ότι επί ΣΥΡΙΖΑ πρώτα κατασκεύαζαν τα «μυστικά»(Ρασπούτιν, ζεις, εσύ τους οδηγείς) και εν συνεχεία έβαζαν τους γνωστούς-άγνωστους «κουκουλοφόρους μάρτυρες» να τα αποκαλύπτουν. Παλιό το κόλπο, αλλά έχει παίξει τόσες φορές όσες και η ταινία με την Βουγιουκλάκη ώστε πλέον όλοι να γνωρίζουν πως τελειώνει το έργο.

Easy Writer

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα