Η SEAT MÓ και το e Scooter 125 βρίσκονται από χθες στην Αστυπάλαια

by news

Η SEAT MÓ και το e Scooter 125 βρίσκονται από χθες στην Αστυπάλαια, προκειμένου να πάρει μέρος στο project του γκρουπ Volkswagen όπου φιλοδοξεί να καταστήσει το ελληνικό νησί ενεργειακά αυτόνομο μέσω χρήσης ηλεκτροκίνησης, έξυπνων λύσεων κινητικότητας και πράσινης ενέργειας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της SEAT MÓ, Lucas Casasnovas, που συμμετείχε στην εκδήλωση στην Αστυπάλαια, δήλωσε ότι «είναι ένα εξαιρετικό ορόσημο για τη SEAT MÓ η συμμετοχή της σε αυτό το συναρπαστικό project του Ομίλου Volkswagen. Με αυτές τις πρωτοβουλίες συμβάλλουμε ενεργά στη βελτίωση του περιβάλλοντος, της κινητικότητας και της ποιότητας ζωής των ανθρώπων στο νησί. Το SEAT MÓ e Scooter 125 και οι νέες λύσεις κινητικότητας φθάνουν τώρα στις κύριες ευρωπαϊκές αγορές και η Ελλάδα και η Αστυπάλαια θα μπορούσαν να γίνουν project αναφοράς για την 100% βιώσιμη κινητικότητα, κλιμακωτό και προσαρμόσιμο και σε άλλα νησιά ή μεγάλες αστικές περιοχές».

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα