Η προσωπικότητα Μάρκου

108
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνέχεια στο θέμα του ευγενούς, ήπιου και με τρόπους βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάρκου επιθυμώ να δώσω σήμερα, δεδομένου ότι για τη δική μου την… κ@@@@@@ δεν έχει τίποτε να πει ο καθηγητής. Αντιθέτως. έχω εγώ για τη δική του, και για τον ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα του.

Αυτός λοιπόν ο Μάρκου δεν τοποθετήθηκε επικεφαλής του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ) επειδή ήταν σοβαρός γιατρός ή διαπρεπής καθηγητής Πανεπιστημίου. Οχι.
Καμία σχέση. Ο ΣΥΡΙΖΑ τον τοποθέτησε στη θέση αυτή ως… εξέχουσα προσωπικότητα στον χώρο της ιατρικής και της υγείας! Το πιάνει ο νους σας; Ο άνθρωπος που βρίζει σαν να είναι τρόφιμος του πιο ταπεινού χαμαιτυπείου σε λιμάνι της λάγνας Ανατολής κατέλαβε (τοποθετήθηκε, για να είμαι ακριβής) στην καίρια θέση του επικεφαλής του ΚΕΣΥ επειδή ο σύντροφός του ο Πολάκης και ο άλλος σύντροφός του ο Ξανθός έκριναν (με ποια κριτήρια, τρέχα γύρευε) ότι αποτελεί… εξέχουσα προσωπικότητα στον χώρο της ιατρικής και της υγείας!
Το πήρε στα σοβαρά ο άλλος και με το που εξελέγη βουλευτής (πέρυσι για πρώτη φορά) ανέστειλε μεν την ιδιότητά του ως καθηγητή, αλλά τη θέση τού επικεφαλής του ΚΕΣΥ τη διατήρησε, παρά τις «παρακλήσεις» της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας να παραιτηθεί κόσμια και να αποχωρήσει.
Να σημειωθεί, παρακαλώ, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα με τη διττή ιδιότητα του κυρίου Μάρκου. Μάλιστα, είχε διαμαρτυρηθεί για λογαριασμό του διότι ο Κικίλιας τον είχε αποκλείσει από τη διαδικασία επιλογής των νέων διοικητών νοσοκομείων…

  • Του Γιώργου Παπαχρήστου από Τα Νέα
Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr