Με πολλά νεύρα αντέδρασε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, στο σκετς του Τάκη Ζαχαράτου που προβλήθηκε χθες στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 στην ειδική εκπομπή για τις εκλογές, στο οποίο και την υποδύεται.

Παρά το γεγονός ότι η ίδια δεν είχε δει το εν λόγω σκετς, υποστήριξε ότι ήταν «βαριά σεξιστικό» και περιείχε ανάλογες εκφράσεις και χυδαίες λέξεις. Πέρα από τη μη σοβαρότητα που συνιστά η αντιμετώπιση της Πόπης Τσαπανίδου να επιμένει να διαμαρτύρεται για κάτι που η ίδια παραδέχτηκε ότι δεν γνώριζε, ήταν εμφανή τα νεύρα της. Ίσως η νέα, ακόμα μεγαλύτερη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στις χθεσινές εκλογές, ίσως ότι η ίδια δεν εξελέγη, όπως και να έχει, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε αδικαιολόγητα ενοχλημένη, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να της απαντάει ότι είναι υπερβολική.

«Μου στείλανε για το περίφημο βίντεο με τον κωμικό (δεν τον κατονόμασε), με το οποίο γέλασαν οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι. Μου μεταφέρανε φράσεις που δεν είναι χιούμορ, δεν είναι σάτιρα, αλλά είναι βαριά σεξιστικό», είπε αρχικά η Πόπη Τσαπανίδου.

«Όταν μου είπατε ότι υπήρξε χιουμοριστικό βίντεο γέλασα, και είπα ήρθε η σειρά μου και καλοδεχούμενο. Αλλά μου μεταφέρονται εκφράσεις που δεν συνιστούν σάτιρα, αλλά είναι σεξιστικές εκφράσεις, χυδαίες λέξεις. Δεν το έχω δει και κρατάω μια επιφύλαξη», συνέχισε.

Από την πλευρά του ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε λόγο για υπερβολική αντίδραση από μέρους της, λέγοντας πως το σκετς δεν είχε χυδαίες εκφράσεις, αλλά ήταν στα πλαίσια επιθεώρησης. Μάλιστα της είπε ότι και ο ίδιος έχει «υποστεί πολύ χειρότερα κείμενα από αυτό» του Τάκη Ζαχαράτου. «Είστε υπερβολική. Έχω δεχθεί και εγώ τέτοιου είδους σάτιρα, επί δεκαετίες, άγρια σάτιρα και από επιθεωρήσεις… Κυρία Τσαπανίδου νομίζω ότι είστε υπερβολική», είπε ο παρουσιαστής.

Το σκετς

Ο Τάκης Ζαχαράτος μεταμφιεσμένος ως Πόπη Τσαπανίδου βγήκε στο τηλεοπτικό παράθυρο του ΑΝΤ1 και κατακεραύνωσε τον Νίκο Χατζηνικολάου. «Δεν μπορεί σε όλα τα social media να είμαστε πρώτοι και στις κάλπες δεύτεροι! Έχετε αναρωτηθεί, κύριε Χατζηνικολάου, ότι αν δεν ήμουν εγώ η Σαλονικιά καλλονή με την μπούκλα να κρατάω την ομπρέλα του ΣΥΡΙΖΑ με τις τόσες συνιστώσες και να έχω από την μια τον Πολάκη να ρίχνει βόμβες, τον Κατρούγκαλο από την άλλη να βάζει αυτογκόλ και τον Τσίπρα να κοιμάται με τα μάτια ανοιχτά στα έδρανα της βουλής και να βαριέται και να κυβερνήσει και να κάνει αντιπολίτευση» είπε χαρακτηριστικά σε ένα μοναδικό κρεσέντο, το οποίο όσο περνούσε η ώρα κλιμακωνόταν!

«Να έχω και την Ζωή Κωνσταντοπούλου να μου στέλνει ειρωνικές καρδούλες από απέναντι και να μου κλείνει το μάτι με ύφος "δεν ήξερες μωρή, δεν ρώταγες;". Αν δεν ήμουν εγώ να κρατά γερά το κατάρτι του ΣΥΡΙΖΑ, θα είχε γκρεμοτσακιστεί στον βράχο και θα είχε διαλυθεί η Αριστερά. Και αντί να εκτιμήσετε, ειδικά εσείς, ότι έφερα το αποσμητικό και την ομορφιά στον ΣΥΡΙΖΑ, που είχε κατασκιάξει τον ανδρικό πληθυσμό και η Σία Αναγνωστοπούλου με το μαλλί μέδουσα και η Τασία Χριστοδουλοπούλου με τις ελιές Καλαμών διάσπαρτες σε όλη την μούρη και η Βασιλική Κατριβάνου, που για αυτήν... ουδέν σχόλιον» συνέχισε σε έντονο ύφος η… Πόπη Τσαπανίδου.

«Και αντί να με θαυμάσετε, κύριε Χατζηνικολάου, που είμαι αριστερή με λουκ καραδεξιάς, μου την πέσατε και με πετροβολήσατε κατά ριπάς και κατ’ εξακολούθηση σαν την Σκύλα και τη Χάρυβδη» πρόσθεσε σε αυστηρό ύφος, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Γεμάτος απορία, ο Νίκος Χατζηνικολάου της απάντησε ως εξής: «Σοβαρά, τώρα "κυρία Τσαπανίδου", πιστεύετε ότι έχω κάτι προσωπικό μαζί σας;». «Με δουλεύετε μες στα μούτρα κ. Χατζηνικολάου; Λυσσάξατε που έφυγα από το δελτίο σας κι από σχολιάστρια στο δικό σας δελτίο, πήγα σε άλλο ως κεντρικιά...» πρόσθεσε η «Τσαπανίδου» και συνέχισε τον παραληρηματικό της λόγο.