Επί της άρσης της βουλευτικής ασυλίας του Νίκου Παππά που εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής θα τοποθετηθεί σήμερα η Ολομέλεια Αφορά το αποκαλούμενο περούκα gate που έλαβε χώρα το 2016 στη Νέα Υόρκη και η πρόταση για άρση της ασυλίας του τότε υπουργού Επικρατείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αφορά τη μήνυση που έχει καταθέσει εις βάρος του ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης για συκοφαντική δυσφήμηση.

Υπέρ της άρσης της ασυλίας του Νίκου Παππά στην Επιτροπή Δεοντολογίας είχαν ταχθεί ΝΔ, ΚΙΝΑΛ ενώ κατά είχαν ταχθεί ΣΥΡΙΖΑ,
ΚΚΕ και ΜέΡΑ25.  Η Ελληνική Λύση είχε δηλώσει παρών.

Με βάση αυτά ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αναμένεται να κλείσει ραντεβού στον “καναλάρχη” του Τσίπρα με τη Δικαιοσύνη.

Και αυτό λίγες μέρες μετά την καταδικαστική απόφαση για το γνωστό πια peruka gate.

“Η Ελληνική Δικαιοσύνη μίλησε. Νέα καταδίκη για το σύστημα Νίκου Παππά-ΣΥΡΙΖΑ και των συνεργών του. Με νέα απόφασή της η Ελληνική Δικαιοσύνη καταδίκασε ξανά, για δεύτερη φορά, τον μετακλητό υπάλληλο από το “ΧΩΝΙ”, Γ. Χριστοφορίδη για την συντονισμένη επιχείρηση σπίλωσης του ονόματός μου την οποία ομολόγησε ότι εκτέλεσε με εντολή του ίδιου του Νίκου Παππά. Η νέα καταδίκη και ομολογία του συνεργού του κ. Παππά ότι η απόπειρα επαγγελματικής και προσωπικής εξολόθρευσής μου ήταν κατ’ εντολή Παππά-ΣΥΡΙΖΑ, καθιστά ηθικό καθήκον των μελών της Ολομέλειας να επικυρώσουν την Τετάρτη με την ψήφο τους την άρση της ασυλίας του κ. Νίκου Παππά για βρεθεί κι αυτός, όπως οι συνεργοί του, ενώπιον της Δικαιοσύνης. Ο ελληνικός λαός απαιτεί ισονομία για όλους και δεν έχει δώσει καμία εξουσιοδότηση στον κ. Παππά να θεωρεί τον εαυτό του υπεράνω των νόμων. Αν ο κ. Παππάς πιστεύει πράγματι ότι είναι αθώος στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει από τη νέα μήνυσή μου, ποια η ανάγκη να κρύβεται για δεύτερη φορά πίσω από ασυλίες; Υπάρχει αθώος που επικαλείται ασυλία για να αποφύγει να δικαστεί;» αναφέρει  σε ανάρτησή του στο facebook ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης, μετά τη νέα καταδίκη “για το σύστημα Νίκου Παππά-ΣΥΡΙΖΑ και των συνεργών του”.

 

Δείτε τα σχετικά έγγραφα: