Η καλή φίλη (του Νίκου Παππά) Όλγα

239
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν έβαλε μόνο πλάτη στον Νίκο Παππά η Όλγα Γεροβασίλη αλλά ολόκληρη στάθηκε μπροστά σε οδοστρωτήρα για να πείσει πως ο φίλος της είναι αθώος. 

Η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ υιοθέτησε χωρίς επιφυλάξεις τα όσα εκείνος υποστήριξε μετά την αποκάλυψη των συνομιλιών του με τον Σάμπυ Μιωνή και δεν διαπιστώνει κάποιο πρόβλημα.

«Το να μιλάει ένας υπουργός με έναν επιχειρηματία δεν είναι ανάρμοστο. Έδωσε ο ίδιος απαντήσεις για τον τρόπο και πήρε και την ευθύνη για το ύφος της συνομιλίας. Βεβαίως τις θεωρώ πειστικές τις απαντήσεις, διότι είμαι απολύτως βέβαιη ότι ο κ. Παππάς δεν ενέχεται σε άλλα θέματα… Θα σας παραπέμψω στο απόσπασμα, σε αυτό για το οποίο καταγγέλλουμε εμείς ότι παρέλαβε χθες η προανακριτική, έφερε ο κ. Μιωνή από ιδιώτη πραγματογνώμονα και κατέθεσε στην προανακριτική επιτροπή χθες την πραγματογνωμοσύνη για το ηχογραφημένο αυτό υλικό. Εκεί, διαφαίνεται στην εξέταση ότι δεν προκύπτει αυτό το οποίο συζητούνταν τόσες μέρες, δηλαδή ότι ο κ. Παππάς μιλάει για υπουργούς, αλλά παραπέμπει ευθέως και φαίνεται από το πού κόπηκε και το πού ράφτηκε αυτή η συνομιλία που ήρθε στην προανακριτική ότι σταματάει σε επίμαχα σημεία που ο κ. Μιωνή αρχίζει να αναφέρεται στην κα. Μαρέβα. Ο ιδιωτικός πραγματογνώμονας είπε ότι αυτό είναι γνήσιο αλλά αρχίζει και σταματάει σε σημεία που έχει επιλέξει ο κ. Μιωνή», σημείωσε μιλώντας στον Real FM η κ. Γεροβασίλη.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr