Πλήρη στήριξη στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, παρείχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.
Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε τον Παύλο Μαρινάκη «εξαιρετικό κυβερνητικό εκπρόσωπο», υπογραμμίζοντας ωστόσο τη δυσκολία διαχωρισμού μεταξύ της προσωπικής άποψης ενός πολιτικού και του επίσημου θεσμικού του ρόλου:
«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι σε μια ιδιαίτερη θέση διότι εκφράζει τις θέσεις της κυβέρνησης και νομίζω ότι ο Παύλος Μαρινάκης το αντελήφθην διότι είναι δύσκολο κανείς να διαχωρίσει τους ρόλους: του πολιτικού που εκφράζει μια άποψη η οποία ο ίδιος είπε ότι ήταν προσωπική και του κυβερνητικού εκπροσώπου. Νομίζω ότι ο Παύλος το κατάλαβε αυτό γιατί όσο είναι κυβερνητικός εκπρόσωπος η δουλειά του είναι να παρουσιάζει τις θέσεις της κυβέρνησης. Τον περιβάλλω με απόλυτη εμπιστοσύνη και είμαι πολύ ικανοποιημένος με το συνολικό έργο το οποίο κάνει».