Η ανθρώπινη Αικατερίνη Σακελλαροπούλου σε 10 φωτογραφίες (pics)

257

Μια διαφορετική και ανθρώπινη εικόνα της δίνει η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου μέσω του προφίλ της στο Facebook.

Η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας και υποψήφια για την Προεδρία της Δημοκρατίας δεν διστάζει να δείξει το λιγότερο «επίσημο» πρόσωπό της, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τη ζωή της, με τις οποίες δείχνει την καθημερινότητά της αλλά και την αγάπη της για το σινεμά, την τέχνη και τις… γάτες.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες της, με τις οποίες συνθέτει το προφίλ μιας σύγχρονης και ευαίσθητης γυναίκας, πέρα από τη δυναμικότητα και τις αναμφισβήτητες ικανότητες που έχει αποδείξει στην καριέρα της στον χώρο της δικαιοσύνης.

Θεσσαλονίκη, δεκαετία του ’60: «Εμείς του ’60 οι εκδρομείς..» σχολιάζει η κ. Σακελλαροπούλου κάτω από αυτή τη φωτογραφία με τις συμμαθήτριες και τη δασκάλα της στο δημοτικό.


Κοριτσάκι με τους γονείς και την αδελφή της

Nεαρή μητέρα με την κόρη, τη γιαγιά και τη μητέρα της


Με τη μητέρα και την κόρη της


Με τον πατέρα της Νικόλαο Σακελλαρόπουλο. Η ίδια ανάρτησε τη συγκεκριμένη φωτογραφία όταν αναδείχθηκε πρόεδρος του ΣτΕ, γράφοντας: «Επειδή όλες αυτές τις όμορφες κ έντονες μέρες έχω τον πατέρα μου στο μυαλό μου, θέλησα να χρησιμοποιήσω μια κοινή μας φωτογραφία αυτήν ειδικά τη στιγμή.. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, μέσα από την καρδιά μου, για τα όμορφα λόγια, τη στήριξη, την αναγνώριση, την αγάπη και την εκτίμηση που μου προσφέρατε.. Είναι ένα αίσθημα δικαίωσης μιας πορείας που αντανακλά όμως και στο δικαστήριο που υπηρετώ εδώ και 36 χρόνια.. Εχω βαθιά συγκινηθεί από αυτό το δυνατό κύμα και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις.. Ο αυτοπεριορισμός που μου επέβαλε το λειτούργημά μου ίσως γίνεται εντονότερος τώρα, αλλά δε θα χαθούμε.. Σας ευχαριστώ και πάλι καθεμία και καθένα ξεχωριστά.»

Με τον σύντροφό της, νομικό Παύλο Κοτσώνη


Με μερικές από τις αγαπημένες τις γάτες, τις λατρεύει, όπως λένε όσοι την ξέρουν, όπως φαίνεται εξάλλου και από την πολυθρόνα των … Aristocats

Πεζοπορία στα βουνά της Θράκης

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr