Η “αφέλεια” του Αδωνι

221
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Άδωνις Γεωργιάδης: Η Αμυγδαλέζα ήταν Four Seasons σε σχέση με τη Μόρια

“Οι υποκριτές της Αριστεράς άρχισαν να λένε σήμερα ότι εγώ δήθεν αποκάλυψα ότι επιτρέπεται η βόλτα στο βουνό λόγω της Πάρνηθας. Το είχε ήδη ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός στην αρχική ενημέρωση του στην αρχή της καραντίνας” έγραψε στο twitter ο Αδ. Γεωργιάδης, για την προσπάθεια των συριζαίων να του χρεώσουν… την Άρτα και τα Γιάννενα.

Δύο παρατηρήσεις αναφορικά με το ήπιο- για να μην πούμε σε βαθμό αφέλειας- σχόλιο του υπουργού Ανάπτυξης.

Η πρώτη έχει να κάνει με το… DNA αυτών των συριζο-ψεκασμένων. Ετσι είναι το σκαρί τους και η μόνη “δουλειά” που ξέρουν να κάνουν όλοι αυτοί, φίλτατε υπουργέ, είναι να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα. Τις περισσότερες δε φορές δεν είναι και δικιά τους. Λασπο-κουβαλητές είναι. Ετσι τους λένε, έτσι κάνουν και στο τέλος παίρνουν και το κατιτίς τους. Κάτι για 60 λεπτά λέγεται ότι είναι η “ταρίφα” για τα λασπο-tweet που ανεβάζουν.

Η δεύτερη έχει σχέση με τις αυταπάτες του Αδωνι- όχι σαν αυτές του Τσίπρα. Μάλλον θα νομίζει ότι υπάρχει κάποιο “όριο”, ένα τέρμα βρε αδερφέ, στον κατήφορο όλων αυτών των αρουραίων του διαδικτύου. Φευ. Δεν έχει πάτο το βαρέλι της ξεφτίλας τους και καλό είναι να το συνειδητοποιήσουν κι όσοι βαυκαλίζονται πως έχουν να κάνουν με τίποτα γραφικούς. Επικίνδυνοι είναι και σε διατεταγμένη υπηρεσία. Επίσης, ξεχωρίζουν γιατί είναι σαν τα γραμματόσημα ένα πράγμα: όσο τα φτύνεις, τόσο κολλάνε.

Τώρα βέβαια για να μη τα αδικούμε τα “καημένα” τα συριζοτρολ να πούμε ότι εντολές εκτελούν. Τα “αφεντικά” προστάζουν κι αυτά κάνουν τη βρομοδουλειά. Ενίοτε- στα ρεπό τους- “σπρώχνουν” και καμιά σκευωρία που τους σερβίρουν οι “εργοδότες” τους.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr