«Ο Τζο Μπάιντεν υπήρξε ένας από τους πιο σημαντικούς προέδρους της Αμερικής, καθώς και αγαπητός φίλος και συνεργάτης μου. Σήμερα, μας υπενθύμισε επίσης - και πάλι - ότι είναι ένας πατριώτης της υψηλότερης τάξης», ανέφερε ο ΜπάρακΟμπάμα  και συνέχισε λέγοντας: «Πριν από δεκαέξι χρόνια, όταν αναζητούσα αντιπρόεδρο, γνώριζα για την αξιοσημείωτη καριέρα του Τζο στα κοινά. Αλλά αυτό που κατάφερα να θαυμάσω ακόμη περισσότερο ήταν ο χαρακτήρας του - η βαθιά ενσυναίσθηση και η σκληρά εδραιωμένη ανθεκτικότητά του- η θεμελιώδης αξιοπρέπειά του και η πεποίθησή του ότι ο καθένας μετράει. Από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του, ο Πρόεδρος Μπάιντεν έχει επιδείξει αυτόν τον χαρακτήρα ξανά και ξανά. 

Βοήθησε να τερματιστεί η πανδημία, δημιούργησε εκατομμύρια θέσεις εργασίας, μείωσε το κόστος των συνταγογραφούμενων φαρμάκων, πέρασε την πρώτη σημαντική νομοθεσία για την ασφάλεια των όπλων εδώ και 30 χρόνια, έκανε τη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και αγωνίστηκε για να διασφαλίσει τα δικαιώματα των εργαζομένων να οργανώνονται για δίκαιους μισθούς και παροχές».

Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον στηρίζουν Κάμαλα Χάρις για υποψήφια πρόεδρο -«Θα αγωνιστούμε για την εκλογή της»


Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον και η σύζυγός του, Χίλαρι Κλίντον, πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και υποψήφια πρόεδρος των Δημοκρατικών στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016, δήλωσαν με ανακοίνωσή τους ότι στηρίζουν την Κάμαλα Χάρις για υποψήφια πρόεδρο των Δημοκρατικών στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.