Κυκλοφορεί το περιοδικό «Health Today Magazine» του Οκτωβρίου με πλούσια ύλη και συνέντευξη της Ιουλίας Τσέτη, διευθύνουσας συμβούλου του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) και προέδρου του UN Global Compact Network Greece. Επίσης, στο τεύχος Οκτωβρίου αρθρογραφεί και ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους. Τα βασικά θέματα του πέμπτου τεύχους του «Health Today Magazine» είναι:

Τα νέα εμβόλια που βρίσκονται καθ' οδόν

Νιτρικά ιόντα: Θρεπτικά ή δηλητήρια;

Τι πρέπει να ξέρετε για τον HPV

Πως οι φυτικές ίνες σας βοηθούν να χάσετε βάρος

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς για τον αναπνευστικό συγκυτιακό ιό

Το επίτευγμα στη μεταφορά μοσχευμάτων που θα σώσει ζωές

Πώς η άσκηση τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών

Κλιματική αλλαγή: Γιατί οι πλημμύρες θα γίνουν πιο συχνές

Μερικά από τα άλλα θέματα του περιοδικού είναι η «ατελής επίλυση της μακράς COVID», ο «αντιγηραντικός ρόλος της ρετινόλης», το «λεμφικό μασάζ και πότε βοηθάει» και τα «εναλλακτικά προϊόντα καπνού ως στρατηγική μείωσης των βλάβης από το κάπνισμα». Αρθρογραφεί ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

Το «Health Today Magazine» κυκλοφορεί κάθε δίμηνο από τις εκδόσεις larissanet. Διανέμεται στην Αθήνα και τη Λάρισα σε χώρους αναμονής ιατρικών επισκέψεων, όπως ιατρικά κέντρα και επαγγελματίες υγείας, καθώς και σε άλλα σημεία. Διευθυντής είναι ο Χρήστος Μπεχλιβάνος, σύμβουλος έκδοσης ο Θάνος Ξυδόπουλος, αρχισυντάκτης ο Ζήσης Ψάλλας και art director o Σταμάτης Παπαδήμος. Τα θέματα του «Health Today Magazine» φιλοξενούνται στο site του περιοδικού healthtodaymag.gr και στο larissanet.gr.