Εκτός από όνομα (Νέα Αριστερά) οι 11 πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν στη δημοσιότητα και τον λογότυπο που θα το συνοδεύει στο πλαίσιο και της δημιουργίας Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Λογότυπο που θα είναι και σε διάφορα χρώματα.

Το πρόβλημα όμως για τη ΝΕ.ΑΡΙ –χωρίς όμικρον, μόνο γιώτα στο τέλος– είναι ότι ο λογότυπος είναι αντιγραφή, με μικρές διαφοροποιήσεις, μιας εταιρείας με έδρα την Ιταλία που φέρει το όνομα FIMO Group και η οποία ασχολείται με το… καμουφλάζ. Όχι το στρατιωτικό, θα ήταν υπερβολή. Με αυτό για παράδειγμα κεραιών κινητής τηλεφωνίας.

Στην ιστοσελίδα της η εταιρεία δίνει πολλές παραλλαγές κάλυψης. Ίσως αυτό να επηρέασε και τη ΝΕ.ΑΡΙ που προσπαθεί να καμουφλάρει τις αντιθέσεις που ήδη υπάρχουν και που ενδεχομένως οδήγησαν και στην αλλαγή του ονόματος το οποίο είχε κυκλοφορήσει ως «Αριστερά Μπροστά».

Αντιθέσεις που για 11 άτομα –ως κοινοβουλευτική ομάδα– δεν δείχνουν να είναι λίγες αν υπολογίσει κανείς ότι ακόμη και το όνομα καθυστέρησαν να το βρουν, ή καλύτερα να καταλήξουν σε αυτό ώστε να μην υπάρχουν… δυσαρεστημένοι.