Αν πιστέψουμε τα τσιπρικά φερέφωνα, ο «ηγέτης» –και γνωστός ως «άχαστος»– Τσίπρας έχει αποφασίσει στο νέο κόμμα, που σύντομα θα ανακοινώσει, να μη συμπορευτεί με βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΕΑΡ που τους θεωρεί βαρίδια.
Στην κατηγορία αυτήν ξεχωριστή θέση έχουν, σύμφωνα πάντα με τα τσιπρικά τζουκμπόξ, ο Πολάκης, ο Παπάς, ο Τσακαλώτος, η Αχτσιόγλου και πάει λέγοντας. Όπως λένε στην αυλή του Τσίπρα, αν έχει μαζί του αυτά τα στελέχη, θα κάνουν ζημιά στη δημόσια εικόνα του και στα επόμενα σχέδιά του.
Για την ιστορία, από τις συζητήσεις καφενείου που γίνονται στο επιτελείο του Τσίπρα προκύπτει ότι στη μαύρη λίστα δεν υπάρχει το όνομα του Πάνου Καμμένου –του μπούλη κατά Τσίπρα–, ο οποίος είπε προχθές ότι μιλάει με τον Αλέξη. Με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τα σχέδια των πολιτικών… αηδονιών που κάποιοι λένε ότι σύντομα θα ξανασμίξουν.
Ποπ κορν και απολαύστε τη νέα μαύρη κωμωδία…