Στα δίχτυα των αρμόδιων αρχών έπεσε χρηματιστηριακή εταιρεία, οι συναλλαγές της οποίας σε λίγους μήνες σχεδόν τριπλασιάστηκαν και αφορούν αγοραπωλησίες μετοχών με φορολογικούς παραδείσους και πλατφόρμες κρυπτονομισμάτων που χαρακτηρίζονται και διεθνώς ως ύποπτες.

Η έρευνα φέρεται να έχει εντοπίσει ξέπλυμα δεκάδων εκατομμυρίων διά μέσω της χρηματιστηριακής αγοράς, με «όχημα» ιδιωτική χρηματιστηριακή εταιρεία, ο τζίρος της οποίας από 1,2 εκατ. ευρώ το 2020 σε έναν χρόνο πενταπλασιάστηκε φθάνοντας τα 6,2 εκατ. ευρώ το 2021 και το 2022 εκτινάχθηκε σε άνω των 20 εκατ. ευρώ. Πολλά παράδοξα μαζί... 

Οι ηγεσίες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ µε το άνοιγμα της Βουλής θα βρεθούν µπροστά σε µια «καταιγίδα» νομοσχεδίων που θα φέρει η κυβέρνηση, αλλά και σε συζητήσεις, τόσο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών όσο και για την αναθεώρηση του Αρθρου 16.

Κάπου εδώ ξεκινούν τα δύσκολα γιατί από τη µια στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΠΑΣΟΚ θα θέλουν σκληρή αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, από την άλλη πώς θα καταψηφίσουν ένα νομοσχέδιο που διευρύνει τα δικαιώματα για τα οποία μιλούν διαρκώς; Ετσι, λοιπόν, ακόμα και µε αυστηρή κριτική, το νομοσχέδιο για τα οµόφυλα ζευγάρια δύσκολα μπορούν να το καταψηφίσουν και τα δύο κόμματα.