Το χθες και το σήμερα της ΟΝΝΕΔ συναντήθηκαν σε μια μεγάλη εκδήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιου βουλευτή στον Νότιο Τομέα Β3 Αθηνών Τάκη Θεοδωρικάκουτο βράδυ της Τετάρτης στον Άλιμο. Εκατοντάδες εκπρόσωποι της γαλάζιας γενιάς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του και έστειλαν ισχυρό μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

«Με εμπροσθοφυλακή την ΟΝΝΕΔ θα δώσουμε και αυτή τη φορά μια μεγάλη μάχη για να είναι ξανά κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και να πάει την χώρα μπροστά» τόνισε στον χαιρετισμό του το ιστορικό στέλεχος Γιάννης Κουλιζάκος καλώντας τους παρευρισκόμενους να στηρίξουν τον Τάκη Θεοδωρικάκο σ’ αυτές τις εκλογές επισημαίνοντας: « Όσο πιο δυνατός είναι ο Τάκης, τόσο πιο δυνατοί θα είναι και οι φίλοι του». Και πρόσθεσε: «η νέα γενιά δεν πηγαίνει ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, ούτε πίσω. Πάει μόνο μπροστά με τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

onned7.jpg

Ο Δημήτρης Μαραβέλιας από την πλευρά μίλησε για τη φιλία, τους αγώνες και την κοινή τους καταγωγή που τον συνδέουν με το Τάκη Θεοδωρικάκο καλώντας τους νέους να τον εμπιστευθούν, ενώ το νεώτερο στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της νεολαίας της ΝΔ, Ραφαήλ Κανελλόπουλος ζήτησε από τη νεολαία να σταθεί δίπλα στην παράταξη που μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον της νέας γενιάς στηρίζοντας πολιτικούς όπως ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Μια βραδιά ΟΝΝΕΔ προμήνυμα για μια μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις 21 Μαΐου» υπογράμμισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους για τη συγκλονιστική συγκέντρωση. «Κάνουν λάθος όσοι πιστεύουν ότι τα νέα παιδιά δεν πιστεύουν στην πολιτική ή δεν γουστάρουν την Νέα Δημοκρατία. Το αποδεικνύουν σήμερα με την παρουσία τους εδώ» τόνισε,  συμπληρώνοντας ότι οι νέοι θέλουν δουλειές καλοπληρωμένες, στηρίζουν την πατρίδα και την οικογένεια και θέλουν την συμμετοχή τους στην ισχυρή Ευρώπη.

onned6.jpg

« Η νέα γενιά θα βγει μπροστά στις 21 Μαΐου γιατί παίζεται το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας. Η παρέα που χρέωσε την Ελλάδα με 100 εκατ.ευρώ δεν πρέπει να επιστρέψει» επισήμανε ο Τάκης Θεοδωρικάκος απευθύνοντας κάλεσμα για να βγει η Νέα Δημοκρατία δυνατή στο νότιο τομέα επαναλαμβάνοντας το ποσοστό του 40% των εκλογών του 2019.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του στους παλαιούς και νέους Οννεδίτες ζήτησε την στήριξή τους: « όση δύναμη μου δώσετε θα σας την επιστρέψω με δημιουργικό έργο και σκληρή δουλειά. Όλοι μαζί στη μάχη για νίκη της Νέας Δημοκρατίας».