Ξεκατινιάσματος συνέχεια στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτήν τη φορά η Έλενα Ακρίτα τα βάζει με τον πρώην διευθυντή της «Αυγής», Άγγελο Τσέκερη. Ο τελευταίος χθες με ανάρτησή του στο Facebook έθεσε το ερώτημα «από πού υπέβαλε παραίτηση η Ακρίτα» με αφορμή την ανάρτηση για τον γιο της πλύστρας, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο η πρόθεση για παραίτηση ήταν προσχηματική.

Φυσικά η Έλενα Ακρίτα δεν άφησε να πέσει κάτω η αναφορά στο πρόσωπό της και σήμερα απάντησε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Η ίδια υποστηρίζει ότι ακολούθησε τη διαδικασία παραίτησης που έκαναν και άλλοι βουλευτές όπως ο Όθωνας Ηλιόπουλος: «Δεν στέλνεις επιστολή παραίτησης στον ΠτΒ αν δεν έχει προηγηθεί επιστολή στον πρόεδρο της ΚΟ του κόμματος. Αυτό έκανε ο Όθωνας Ηλιοπουλος, αυτό έπραξα με δική μου πρωτοβουλία. Ο Νίκος Παππάς, στη συνομιλία που είχαμε, απερριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο αποχώρησής μου και με προέτρεψε να αναθεωρήσω την πρόθεσή μου» τόνισε σε ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα.

Η βουλευτής Επικρατείας συνέχισε λέγοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κρατήσει τη βουλευτική έδρα ως ανεξάρτητη. Παράλληλα έριξε τα καρφιά της ουσιαστικά στο σύνολο των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στον Άγγελο Τσέκερη, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να στηρίζει Στέφανο Κασσελάκη για την προεδρία του κόμματος, ωστόσο δεν θα βγαίνει στα κανάλια να εξαπολύει ύβρεις και λάσπες στους εσωκομματικούς της αντιπάλους. Φυσικά τον τελευταίο καιρό η Έλενα Ακρίτα ρίχνει διαρκώς το δηλητήριό της με αναρτήσεις σε όσους δεν συμφωνούν με τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά μάλλον έχει ξεχάσει και το περιεχόμενο των όσων γράφει. Κάπως αργά θυμήθηκε η κυρία Ακρίτα ότι δεν θέλει να γίνει τηλεοπτικός μαϊντανός. Μη χειρότερα θα πούμε εμείς διότι, σε αντίθεση με όσα διακηρύσσει, η ίδια έχει ανοίξει πόλεμο με τον μισό ΣΥΡΙΖΑ εδώ και πολύ καιρό.

Ακολουθεί η ανάρτησή της: