Το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ ως τώρα τα έχει πει σχεδόν όλα. Οτι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τη Δεξιά, αν η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα. Πως μπορεί να συνεργαστεί και με η ΝΔ και με τον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς πρωθυπουργό Μητσοτάκη ή Τσίπρα. Πως πρώτο μέλημά του είναι να στείλει τη ΝΔ στην αντιπολίτευση και να συγκροτήσει κυβέρνηση των προοδευτικών δυνάμεων, χωρίς όμως να μας αποκαλύψει ποιες είναι αυτές. Πως θα συνεργαζόταν με οποιονδήποτε υιοθετούσε το πρόγραμμά του. Πως στόχος του είναι να βγει πρώτο κόμμα και να αποτελέσει πυλώνα για τις εξελίξεις, για τη Νέα Αλλαγή.

 

Γράφει ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ

 

Το σχεδόν όλα σημαίνει ότι δεν τελειώσαμε με τις στρατηγικές και τους στόχους, που θυμίζει τη ρήση του άλλου Μαρξ, του Γκράουτσο, «αυτές είναι οι ιδέες μας, αλλά αν δεν σας αρέσουν, έχουμε κι άλλες».

Στη συνέχεια του προγράμματός μας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης, μας αποκάλυψε πως «και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι θέλουν να συνεργαστούν με το ΠΑΣΟΚ, ενώ την ίδια ώρα κάνουν ό,τι περνάει απ’ το χέρι τους για να μας υφαρπάξουν ψηφοφόρους». Ανατριχιαστικό!

Αποκαλύπτεται εδώ, στην ψύχρα, η πολιτική αλητεία της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν να κλέψουν ψήφους από το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ ή από όπου αλλού μπορούν, πράγμα πρωτοφανές στα εκλογικά χρονικά, διότι όπως όλοι ξέρουμε τα κόμματα είναι λαρτζ, είναι κουβαρντάδες, αγωνίζονται με την καλή τους την καρδιά για να μαζεύουν ψήφους για άλλα κόμματα, δεν είναι τίποτα μοναχοφάηδες.

Η αποκάλυψη στην οποία προβαίνει ο Μιχάλης Κατρίνης βάζει βόμβα στα θεμέλια του κοινοβουλευτισμού και μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Ελπίζουμε οι νοήμονες πολίτες, δηλαδή όλοι οι Έλληνες, να αντιμετωπίσουν ψύχραιμα αυτήν τη νέα κατάσταση, αυτό τον θανάσιμο κίνδυνο που υποβόσκει για να καταστρέψει τη χώρα.

Έλληνες πατριώτες, ψηλά τη σημαία της ιδεολογικής καθαρότητας. Περιφρουρήστε την κομματική σας επιλογή. Μη μετακινείστε. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό. Κλείστε τ’ αυτιά σας στις σειρήνες και της μαύρης αντίδρασης και του σταλινοφασισμού. Διμέτωπο έχουμε και Είμαστε Όλοι ΠΑΣΟΚ! Ποτέ δεν πρέπει να το ξεχνάμε.