Ο Γρηγόρης Δημητριάδης, στη συνέντευξή του στον Θανάση Λάλα, υποστήριξε ότι η υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν αποτελεί σκάνδαλο, αμφισβητώντας τις παραπομπές των εμπλεκομένων.

Δημητριάδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Στιγματίζονται άνθρωποι

Ο πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, τοποθετήθηκε για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Θανάση Λάλα, εκφράζοντας την άποψη ότι δεν πρόκειται για σκάνδαλο και ασκώντας κριτική στις διώξεις που έχουν ασκηθεί.

«Ο ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι σκάνδαλο. Διάβασα τη δικογραφία, δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν παραπεμφθεί αυτοί οι άνθρωποι. Όλοι αυτοί έχουν και από δύο παιδιά ο καθένας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας, ο Γρηγόρης Δημητριάδης υποστήριξε ότι οι ενέργειες για τις οποίες ελέγχονται οι εμπλεκόμενοι δεν δικαιολογούν τη μεταχείριση που έχουν υποστεί.

«Πήρε ο άλλος να ρωτήσει για έναν αγρότη, που είναι να πάρει 1.500 ευρώ. Και του έχεις τραβήξει δίωξη ουσιαστικά, τον στιγματίζεις για πάντα. Κάτσε ρε παιδί μου», είπε, μεταφέροντας τη δική του εκτίμηση για την υπόθεση.