Το πώς έζησε την παράδοση της μικρής Λυδίας στην αγκαλιά της γιαγιάς της και μητέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν περιέγραψε ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Γαλάνης, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Όπως είπε, “υπήρχε μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση, είναι ένα παιδάκι του οποίου η μητέρα δολοφονήθηκε από τον πατέρα του και τοποθετήθηκε δίπλα στο άψυχο σώμα της”.

Εκτίμησε ότι το παιδάκι πάει στα σωστά χέρια και θα ξεκινήσει τη νέα του ζωή όπως πρέπει και όπου πρέπει. Αναφέρθηκε δε στη συγκίνηση της γιαγιάς, η οποία, όπως είπε, στα μάτια του μικρού παιδιού θα βλέπει την κόρη της.

Ο κ. Γαλάνης τόνισε  ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση να αποκλειστεί η άλλη οικογένεια από την επικοινωνία, καθώς είναι βασικό το παιδάκι να παίρνει αγάπη. “Η μητέρα της Καρολάιν έχει την πρόθεση να συμβουλεύεται τους ειδικούς καθημερινά, θα κάνει ότι πρέπει για να μεγαλώσει το παιδάκι σωστά” πρόσθεσε και σημείωσε ότι η μικρή Λυδία πήγε να ζήσει σε ένα τόπο με πολύ στοργή, καθώς όλη η κοινωνία το έχει αγκαλιάσει.

Τέλος, εξέφρασε την άποψη ότι θα έπρεπε να αφαιρεθεί από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο το όποιο δικαίωμα να εκφέρει την οποιαδήποτε άποψη επί του θέματος.