Ακόμα ένα περιστατικό βίας με τη συμμετοχή ανηλίκων, έγινε το βράδυ του Σαββάτου στη Γλυφάδα όπου συμμετείχαν περίπου 30 άτομα ενώ υπάρχουν αναφορές για τουλάχιστον 2 τραυματίες ηλικίας 16 και 17 ετών.

Μάλιστα ο ένας εξ αυτών διακομίστηκε στο νοσοκομείο με τραύμα από μαχαίρι στο κεφάλι.

Στο επεισόδιο συμμετείχαν νεαροί από δύο αντίπαλες ομάδες που όπως όλα δείχνουν είχαν δώσει ραντεβού στο συγκεκριμένο σημείο για να λύσουν τις διαφορές τους.

Η άγρια συμπλοκή σημειώθηκε μπροστά σε κόσμο προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση ενώ υπάρχουν αναφορές ότι ο νεαρός που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε από τον πατέρα του στο νοσοκομείο.

Η Κωνσταντία Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., μίλησε στην ΕΡΤ και στο OPEN για το νέο περιστατικό βίας, τονίζοντας ότι οι δυνάμεις της αστυνομίας όταν έφτασαν στο σημείο βρήκαν μόνο τους ανήλικους που είχαν δεχθεί την επίθεση, ενώ κλήθηκε και το ΕΚΑΒ.

Οι νεαροί τραυματίες δεν δέχθηκαν να διακομιστούν σε νοσοκομείο, ωστόσο μεταφέρθηκαν στο οικείο αστυνομικό τμήμα για να δώσουν κατάθεση. Εκεί περιέγραψαν στους αστυνομικούς το τι συνέβη, ενώ εξακριβώθηκε ότι από έναν από αυτούς είχε κλαπεί ένα πορτοφόλι.