Ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης (03/10) κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, όπου κυρίαρχο θέμα ήταν η ενημέρωση από τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Οι γαλάζιοι βουλευτές είχαν συγκεντρωθεί περίπου στις 17:00 στην Αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής, μόλις μία ημέρα μετά τη δεύτερη κατά σειρά ομαδική ερώτηση που κατέθεσαν 8 βουλευτές της πλειοψηφίας προς τον υπουργό Υγείας και Εργασίας. Η ερώτηση αφορούσε την επέκταση της απαλλαγής από τη φαρμακευτική δαπάνη για όλους τους χαμηλοσυνταξιούχους.
Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, όπου ο κ. Γεωργιάδης έδινε εξηγήσεις στους περίπου 50-60 βουλευτές της κυβέρνησης, τη συνεδρίαση διέκοψε μια απρόσμενη είσοδος. 

Η Όλγα Γεροβασίλη, θεωρώντας ότι η συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων –που διεξαγόταν εκεί λίγο πριν– δεν έχει τελειώσει, έκανε την εμφάνισή της.

Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης της είπε: «Κυρία Γεροβασίλη, καλωσήλθατε στην κοινοβουλευτική μας ομάδα», για να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα η αίθουσα.

Στη συνέχεια, ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, πήγε την πλάκα λίγο μακρύτερα, λέγοντάς της με χιούμορ: «Είδατε το φως το αληθινό», με την ίδια να χαμογελά και να αποχωρεί ζητώντας συγγνώμη για τη διακοπή.