Γκάφα Φάμελλου στο twitter για τη Σαμοθράκη (εικόνα)

562
Γκάφα Φάμελλου στο twitter για τη Σαμοθράκη (εικόνα) tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis

Αντιπολίτευση με αφορμή τα προβλήματα που εδώ και μέρες αντιμετωπίζει η Σαμοθράκη και στα οποία η κυβέρνηση δίνει άμεση λύση, επιχείρησε να κάνει μέσω του λογαριασμού του στο twitter ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα Σωκράτης Φάμελλος.

Με εμφανή διάθεση ειρωνείας, ο κ. Φάμελλος αναφέρει στο “τιτίβισμά” του ότι περιμένει από την κυβέρνηση να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ για την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες στο νησί.

Μόνο που κατά πως φαίνεται, ο πρώην υπουργός δεν γνωρίζει ούτε που πέφτει η Σαμοθράκη. Κι αυτό διότι μεταξύ άλλων αναφέρει ότι βρίσκεται στα βορειοδυτικά σύνορα της χώρας μας, πράγμα το οποίο ασφαλώς δεν ισχύει, αφού σε τέτοια περίπτωση το πανέμορφο νησί θα ήταν στο Ιόνιο και πάντως σίγουρα όχι απέναντι από την Αλεξανδρούπολη.

Δείτε το tweet του Σωκράτη Φάμελλου

Σημειώνεται πάντως πως ο κ. Φάμελλος διόρθωσε λίγο αργότερα το σφάλμα γράφοντας ότι επρόκειτο για εκ παραδρομής λάθος και διευκρινίζοντας ότι η Σαμοθράκη βρίσκεται βορειοανατολικά.